Cine să vorbească? Cine să asculte?

Digitalizarea excesivă și dispariția treptată a numerarului reprezintă unele  dintre cele mai mari amenințări pentru creștini. Cu toate acestea, există voci care consideră că digitalizarea reprezintă doar o problemă tehnică! Ca și în cazul vaccinurilor, se încearcă ridiculizarea celor care veghează ca drepturile creștinilor să nu fie încălcate. De aceea trebuie să învățăm de la minoritățile de tot felul să ne apărăm și noi drepturile de creștini.

Capitolele 13 și 14 din Apocalipsă ne-au avertizat încă de acum două mii de ani că va exista un moment în istoria omenirii în care se va pune problema primirii unui număr al cărui semn este 666 în locul numelui de Botez. Acest moment e din ce în ce mai aproape. Mai întâi ne-am trezit cu CNP-ul fără să ni se spună de ce. Grecii au fost avertizați la timp și nu au primit așa ceva… Apoi au apărut codurile de bare pe mărfuri cu cele trei perechi de bare alungite care dau după decodificare 666! Apoi s-a pus problema primirii unui card de sănătate cip. Deja numele a trecut pe planul al doilea, deoarece calculatorul lucrează cu numere, nu cu nume.

Mulți creștini au respins cardul de sănătate din motive religioase și au primit adeverințe de asigurat. Atunci, în 2009, au existat motive religioase, iar acum nu mai există? Ce s-a schimbat atât de mult de atunci? Nu mai are cine să vorbească sau nu mai are cine să asculte? Se pare că și una și alta…

Pe măsură ce se extinde păcatul, glasul conștiinței amuțește, iar urechile celor care ar trebui să asculte asurzesc.Unii prezintă problema reducerii numerarului doar din punct de vedere economic. Măsura reducerii numerarului îi afectează în mod direct pe micii întreprinzători, adică îi arde la buzunar, ceea ce e foarte rău, firește. Creștinul, însă, trebuie să aibă ochii ațintiți mai întâi la Dumnezeu și apoi la afaceri. Unii plătesc deja cu telefonul și sunt foarte mândri că stăpânesc foarte bine tehnologia. Abia când lațul se va strânge își vor da seama că au contribuit la instaurarea dictaturii digitale antihristice.

Dacă se ajunge la dispariția numerarului, atunci banca devine stăpână pe viețile celor care au acceptat identitatea digitală impunând ce să cumpere, de unde să cumpere și ce condiții trebuie să îndeplinească pentru a avea acces la banii proprii din cont. Deja se dorește implantarea unui cip în creier. Cum să spună cineva că subordonarea totală a omului față de inteligența artificială nu e o problemă religioasă? Lui Dumnezeu cum Îi mai facem loc în viața noastră? Cine și cum va mai face ascultare de Dumnezeu?

 Controlul total prin tehnologie și prin vaccinuri cu nanotehnologie îl desparte pe om de Dumnezeu. Dacă ni se spune că nu vom putea nici cumpăra, nici vinde în caz că nu avem număr al cărui semn este 666, nu ne rămâne decât să vedem că în acea direcție ne îndreptăm. Dacă ni se spune că primirea peceții pe mâna dreaptă sau pe frunte ne face inapți pentru mântuire, apoi trebuie să credem că așa este. Odată ce banca impune implantarea unui cip pentru a avea acces la banii din cont, inteligența artificială poate influența și controla gândurile așa cum niciun dictator nu a făcut-o. Și, da, putem fi despărțiți definitiv de Dumnezeu.

De aceea, mai mult ca niciodată, cine pricepe ce se întâmplă trebuie să spună lucrurilor pe nume. Sfinții ne-au avertizat că vom fi încercați ca argintul. Dacă vom duce o viață autentic creștină, vom înțelege vremurile și vom deosebi adevărul de minciună. Dar, dacă ne vom scălda în mocirla păcatelor, atunci ne vom lăsa influențați de minciunile slujbașilor lui Antihrist. Să nu fie!

Dumnezeu să ne ajute să facem voia Sa!

Sora Pelaghia 

3 gânduri despre „Cine să vorbească? Cine să asculte?”

Lasă un comentariu

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă