În loc să-L vestească pe Hristos Domnul, papistașii au clădit, pe pămînt american, Babiloane, Sodome și Gomore

Cuvintele și învățăturile Sfinților Părinți, care ne-au rămas pentru aceste vremuri, sunt, precum razele soarelui (Luminătorul cel mare, lăsat nouă de Dumnezeu), care se arată printre dârele de otrăvuri care acoperă cerul, încontinuu.

Este exact cum spuneți sfinția voastră; vizibil și palpabil s-au pogorât peste noi vremurile din urmă, dar Dumnezeu nu ne va părăsi nici o secundă, dacă, nici noi nu-L vom trece la locul doi, pe lista sufletului.

Papistașii, care s-au rupt de Biserica Lui Hristos, în urmă cu secole, au trecut oceane, spunând că se duc să-L mărturisească locuitorilor de acolo….în fapt, i-au exterminat și le-au luat pământurile, clădind Babiloane, Sodome și Gomore, iar, mai nou, dorind să fie stăpânii întregii lumi – fără omenire, asupra căreia au demarat exterminarea prin orice mijloc.

Tristețea cea mare a adevăraților creștini ortodocși, este legată de marea lepădare a fraților noștri de Dreapta Credință, motivul pentru a-i ține încontinuu în rugăciunile noastre, pentru luminarea minții lor și întoarcerea la Hristos.

Un neam care trăiește de mii de ani pe pământul dăruit de Dumnezeu, care n-a atacat, n-a exterminat, n-a capturat pământuri străine, cum ar fi dacă s-ar întoarce la Dreapta Credință?

Cu noi este Dumnezeu! Mulțumim, binecuvântați, părinte Vasile!

Ana H.

Domnul și Maica Domnului.

2 gânduri despre „În loc să-L vestească pe Hristos Domnul, papistașii au clădit, pe pămînt american, Babiloane, Sodome și Gomore”

  1. dupa modelul Sf Nicolae, zilele acestea într-o școală din Kavala o fetiță ia tras o palmă alteia care înjura de cele sfinte, cadrele didactice din acea școală luindui apărarea celei ce înjura de cele sfinte

    Apreciază

Lasă un comentariu

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă