Biserica noastră s-a pronunțat împotriva vaccinurilor ucigașe încă din 2009

Am citit predica unui părinte, rostită și scrisă în 2009, prin care acesta atrăgea atenția asupra primejdiei de moarte pe care o reprezentau, de-atunci, vaccinurile puse la dispoziția cetățenilor romani. Slujitorii Bisericii s-au pronunțat și asupra Gardasilului, administrat fetițelor de pană la 14 ani. Acum s-a dovedit că acesta are efecte cumplite asupra sănătății, cu toate că era prezentat, în chip mincinos, ca remediu împotriva cancerului de col uterin. Citind cele scrise mai jos, am recunoscut glasul Bisericii, deosebit de maleficul Vasile Bănescu, erijat în purtător de cuvant al ei, în vremea pandemiei. Ne aducem aminte cu cată ardoare îndemna acest personaj funest lumea spre centrele de vaccinare și cați sunt acum în suferință, sau nu mai sunt printre noi, datorită lui.

Presbiter Iovița Vasile

,,Peste toate acestea, vedem cum se încearcă răspândirea gripei porcine şi crearea unei psihoze în rândul oamenilor, încât să primescă vaccinurile, care li se pun cu generozitate la dispoziţie. După cum s-a dovedit, aceste vaccinuri distrug sistemul de apărare a organismului uman, ceea ce constituie un act criminal. Au ieşit la iveală planurile ascunse ale stăpânitorilor lumii de a reduce populaţia globului la o treime, prin înfometare, epidemii şi pandemii provocate, vaccinuri ucigaşe, controlul naşterilor, încurajarea avortului, sărăcie şi, după cum spun unii, un al treielea război mondial. Biserica noastră şi-a făcut datoria nu prin ierarhi, ci prin credincioşii simpli, prin preoţi umili, prin călugări nebăgaţi în seamă, care au prevenit populaţia asupra primejdiilor care o pândesc. Până acum, 17 decembrie 2009, foarte puţini au primit vaccinul, iar autorităţile sunt disperate de insucces şi ameninţă că acei care se vor îmbolnăvi fără a primi vaccinul, vor suporta cheltuielile de spitalizare, după ce aceştia au plătit, ani la rând, importante sume de bani pentru asigurările de sănătate şi pentru medicii de familie. Dictatura este mai mult decât evidentă: ţi se ia cu sila şi ţi se dă ceea ce vor ei, fără a avea putinţa de a te împotrivi în vreun fel sau altul.

Ca tabloul dezastrului să fie complet, au încercat să vaccineze fetiţele de 9 ani împotriva cancerului de col uterin, ca şi cum acest vaccin miraculos ar avea efect până la sfârşitul vieţii. Campania a fost un eşec şi a fost amânată până în toamna acestui an. Când a fost reluată, au schimbat categoria de vârstă la 12-14 ani, pentru a cuprinde cât mai multe fete în acest plan diabolic. Se pare că şi de data aceasta oamenii au sesizat intenţiile ascunse ale autorităţilor şi refuză vaccinul pentru fiicele lor’’.

4 gânduri despre „Biserica noastră s-a pronunțat împotriva vaccinurilor ucigașe încă din 2009”

  1. „Biserica noastra” nu mai este de demult Biserica !!!!! Din nefericire s-a rupt de Sfintii Parinti in 1924 cand a imbratisat calendarul papistas ! A rupt unitatea liturgica cu Sfintii !! Si cu Bisericile autocefale Rusa, Sarba, a Ierusalimului, a Antiohiei,a Sfantului Munte….

    Apreciază

    1. Haideți, nu mai exagerați în stil stilist. Suntem în comuniune cu acele Biserici, spre deosebire de stilistii romani Sunteti pe stil vechi, dar Bisericile enumerate nu vă recunosc, și-atunci despre ce vorbim. Dar cu Sfinții care au ținut calendarul gregorian cum ramane? Sfantul Paisie Aghioritul, de pildă. Sî nu mai vorbim de Sfinții închisorilor de la noi.

      Apreciază

  2. problema calendarului este alta și anume că a creat multă confuzie și dezbinare, din nefericire multi ii bagă pe ecumenisti și biserca in aceiași oală, nu mică mi-a fost mirarea sa aud cum unii îi asemuiesc pe stiliști cu celelalte biserici canonice, sârbă, bulgară, rusă etc, iată anii au trecut a venit și talharescul sinod de la Kolimbary și în loc să se îndrepte lucrurile, măcar a calendarului și al ieșirii din organizații oculte precum cmb, ei au aruncat și mai mult gaz pe foc

    Apreciază

Lasă un comentariu

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă