Înspăimântător! Fiţi prudenţi, dragi români. Nu intraţi pe drumul fără întoarcere

Azi a fost vaccinată cumnata din Spania. Primele două ore au fost ok, dar mai apoi au început dureri mari de ochi şi aude un bâzâit foarte tare din partea dreaptă a capului. Bâzâitul se opreşte doar în grădină, departe de aparatele electrice. Câinele nu a mai recunoscut-o, lătrând fără oprire foarte speriat.

Crede că a fost cipată pentru că atunci când a încercat să vorbească la telefon, acesta nu avea semnal la internet. A trebuit să vorbim pe fix.

Durerile de cap se amplifică atunci când se apropie de aparate electrice.

Concluzia ei este că a fost cipată. Suntem foarte îngrijoraţi de situaţia ei.

P.S. Două asistente colege au fost internate. Una cu hemoragie la urechea dreaptă, cealaltă pur şi simplu nu mai distinge culorile calde.

În cameră avea o iconiţă pe perete. Era căzută jos. Rama a rămas pe perete. Înfiorător. 

Stefan F.

26 de gânduri despre „Înspăimântător! Fiţi prudenţi, dragi români. Nu intraţi pe drumul fără întoarcere”

  1. ,,Legal nu există decese de Covid. De mine nu scapă nimeni. Pe profesorul Butoi nu-l poți prosti.
    De ce nu ai respectat codul de procedură penală, art. 185, și nu ai făcut autopsia legală? Punct. De aici încolo nu ai ce să discuți cu mine. Este o nerespectare a legii grosieră și trebuie să răspunzi”, declară cel mai titrat criminalist din țară, Prof. Univ. Dr. Tudorel Butoi.

    „Noi avem lege care ne obligă să facem autopsii legale să vedem și noi fiecare om de ce și-a dat sufletul. Pe mine mă interesează de ce nu s-a făcut în țara mea. Codul de procedură penală este lex loci, adică lege aplicată locului aici la mine. Și o indicație nu răstoarnă legea. Întrebați orice repetent de la facultățile de drept c-a învățat despre supremația legii. Aveau lege internă și în cap înțelepciune.

    Nu minte, că minte au mulți în cap. Ai înțelepciune. Și din două retururi ca la tenis ai zdrobit toată pledoaria aceasta a ta.
    Se invocă, fals, pericolul de contaminarea la necropsie. Nu există. Autopsiile legale se fac în condiții absolut speciale care exclud orice fel de contaminări. Art 185 mă obligă să fac autopsii penale aici la mine în țară.
    Dar pentru asta trebuia să ai oameni înțelepți care să răspundă trendului acesta despre care îmi vorbești și să le spună ,,faceți la voi!”, noi avem lege care ne obligă să facem autopsii legale să vedem și noi fiecare om de ce și-a dat sufletul și veniți, dacă vreți, colegial, să vedeți unde facem noi autopsiile.

    A fost o cutumă internațională, înțelegeri între oameni particulari, care din trei doctori ai cinci păreri, din cinci juriști ai 11 interpretări, ăștia sunt oameni particulari”, declară Prof. Univ Dr. Tudorel Butoi pentru oficialmedia.ro

    Nu sunt specialist în drept, dar asta am spus-o încă de când OMS a anunțat că sunt interzise autopsiile. E la mintea cocoșului. Cum mai puteai raporta atunci rata deceselor cauzate de Covid? Cum mai justificai necesitatea vaccinării?”

    Apreciază

  2. Presedintele Pfizer, Albert Bourla, admite că Israelul este „laboratorul lumii”.

    Dacă israelienii sunt buimăciți de faptul că guvernul lor îi tratează ca pe animale de companie de laborator, dacă se întreabă de ce s-au evaporat libertatea lor de a călători, de a socializa sau chiar de a-și câștiga existența, CEO-ul Pfizer, Albert Bourla, a oferit ieri un răspuns real. Într-un interviu la NBC Bourla a declarat:

    „Cred că Israelul a devenit laboratorul lumii chiar acum, deoarece utilizează doar vaccinul nostru și au vaccinat deja o mare parte din populația lor, astfel încât să putem studia atât indicii economici, cât și indicii de sănătate”.

    Nu am nicio problemă cu experimentele medicale care implică oameni dacă participanții sunt pe deplin conștienți de toate circumstanțele și considerațiile posibile implicate în acordul lor. Acest lucru nu s-a întâmplat în Israel. Prin intermediul „pașapoartelor verzi”, guvernul practic a amenințat să sancționeze pe oricine nu dorește să participe la acest experiment de „laborator”, pentru o companie farmaceutică gigantică cu un istoric foarte problematic.

    Rezultatele acestui experiment Pfizer-Israel nu sunt neapărat încurajatoare. Deși este posibil, așa cum sugerează unele studii, ca majoritatea persoanelor vaccinate să aibă cel puțin o protecție pe termen scurt împotriva Covid-19, nimeni nu poate nega faptul uluitor, că în doar 8 săptămâni de vaccinare în masă, numărul total de decese Covid-19 în statul Israel aproape s-a dublat, față de numărul de decese acumulat în ultimele zece luni.

    De când Israelul s-a transformat într-o națiune de cobai, un virus care obișnuia să atace persoanele în vârstă și pe cei cu probleme grave de sănătate, și-a schimbat acum natura complet. După doar 2 luni de la o campanie „de succes” de vaccinare în masă, 76% din noile cazuri de Covid-19 sunt persoane care au sub 39 de ani. Doar 5,5% au peste 60 de ani. 40% dintre pacienții critici au sub 60 de ani. Țara a detectat, de asemenea, o creștere accentuată a Covid-19 cazuri la femeile însărcinate, unele ajungând în stare critică. În ultimele câteva săptămâni, cazurile nou-născuți cu Covid-19 au înregistrat o creștere mare de 1300% (de la 400 de cazuri la copiii cu vârsta sub doi ani pe 20 noiembrie 2020, la 5.800 cazuri în februarie 2021).

    Dovezile colectate în Israel indică o strânsă corelație între vaccinarea în masă, cazuri și decese. Această corelație indică posibilitatea ca vaccinatul să răspândească virusul sau chiar o serie de mutanți, care sunt responsabili de schimbarea radicală a simptomelor.

    Când Președintele Bourla a fost întrebat de NBC dacă o persoana ar putea infecta pe alții după ce a primit două doze de vaccin Pfizer, Bourla a recunoscut:

    „Este ceva ce trebuie confirmat, iar datele din lumea reală pe care le obținem din Israel și din alte studii ne vor ajuta să înțelegem mai bine acest lucru”.

    Dacă CEO-ul Bourla nu este sigur dacă „vaccinul” său previne răspândirea bolii, de ce îl vinde în întreaga lume?
    De ce ar trebui vreun guvern să permită utilizarea acestei substanțe până când nu au fost luate toate măsurile de precauție necesare? Mai mult, având în vedere îngrijorarea emergentă că vaccinatul poate răspândi boala (ceea ce CEO-ul Bourla nu neagă), care este semnificația „pașaportului verde”? Cred că un astfel de document ar putea fi înlocuit cu ușurință de un „certificat de credulitate” acordat celor care au fost suficient de nebuni să se lase înșelați.

    Dar Bourla nu trebuie să aștepte prea mult „rezultatele” din „laboratorul” său. Fiecare țară care a căzut în capcana vaccinării în masă a înregistrat o creștere similară fără precedent în cazuri de covid19 și decese.

    Apare o corelație incontestabilă dintre vaccinarea în masă și o creștere exponențială a cazurilor de Covid-19 și decese. Creșterea în cazuri este adesea detectată la doar 2-3 zile de la lansarea campaniei de vaccinare în masă.
    Bourla și premierul Netanyahu ar trebui să facă un efort intelectual și să ne explice cum este posibil ca în Gaza, o închisoare în aer liber și una dintre cele mai dens populate bucăți de pământ de pe această planetă, numărul cazurilor Covid-19 să fie minim și fără „vaccin”.

    În mod evident, nu sunt singurul care vede că ceva a funcționat dramatic în Israel. Un grup de cercetători independenți care au analizat numărul de cazuri implicat în actualul experiment israelian Pfizer, a publicat un studiu detaliat în urmă cu două săptămâni. „Am ajuns la concluzia”, au scris ei, „că vaccinurile Pfizer, pentru vârstnici, au ucis în perioada de 5 săptămâni de vaccinare de aproximativ 40 de ori mai mulți oameni decât ar fi ucis boala în sine și de aproximativ 260 de ori mai mulți oameni decât boala propriu-zisă în rândul celor mai tineri. ”

    Pe baza experimentului Pfizer /Israel „laborator” experimental, am tras următoarea concluzie sarcastică: dacă vă îmbolnăviți de coronavirus, puteți muri, dar dacă urmați calea vaccinului Pfizer, nu numai că aveți 95% șanse să supraviețuiți , dar aveți 99,98 % șanse asigurate de Covid-19, pentru a ucide și alți oameni întâlniți pe drum.

    https://gilad.online/writings/2021/2/27/hot-off-the-press-pfizer-ceo-albert-bourla-admits-israel-is-the-worlds-labnbsp

    Apreciază

    1. Mie mi se pare credibila. Extrem de credibila. Ganditi-va ca avem de-a face cu indivizi, cei cu vaccinul, extrem de vicleni. La inceput au administrat forme mai putin nocive, pentru a castiga increderea oamenilor. Ce urmeaza, nu e greu de prevazut. Credeti ca Iohannis s-a vaccinat cu un ser periculos, letal in timp, sau cu apa de ploaie? Celelalte celebritati – la fel.
      Ori daca Dumneavoastra credeti ca vaccinul e benefic, oprim discutiaa in acest punct. Doamne ajuta.

      Apreciază

      1. Nu cred deloc ca e benefic, stati linistit. Doar ca aici mi se pare o exagerare. Lucrez la spital, sunt inconjurata de atatia oameni vaccinati, dar nu i-am vazut sa se planga de ceva, cand vorbesc la telefon sau stau langa calculator…

        Apreciază

        1. La Dumneavoastra in spital toate sunt ok, nu? Nici vorba de orori precum cele de la Sibiu. Am si eu niste antene prin vreo trei spitale si stiu cum stau lucrurile. Toate ies la aratare pana la urma.
          Ati auzit ca sunt decese cauzate de vaccin? Asa incat va rog sa nu va vaccinati. Doamne ajuta.

          Apreciază

      2. Sigur ca va impartasesc parerile, nici eu n-am crezut ca cei de la conducere/ vedetele s-au vaccinat cu ce s-a vaccinat prostimea… Nici eu n-am de gand sa ma vaccinez. Doar ca daca e vorba de microcipuri, nanotehnologie, nu cred ca „baietii destepti” au vrut sa fie atat de evident, ca altfel s-ar fi speriat lumea. Doamne ajută.

        Apreciază

          1. Nu stiu dacă este corecta, sincer, mi-am spus doar părerea. 😊 Doar Dumnezeu stie ce au în cap oamenii acestia… oricum sunt deja in minoritate acolo unde lucrez si deja s-a cerut de la Directie lista cu personalul vaccinat si nevaccinat. Nu stiu ce se va intampla in continuare…

            Apreciază

            1. Sa nu va temeti de faptul ca, ramanand fara slujba, veti muri de foame. Doamne fereste. Dumnezeu ii hraneste pe ai Sai in foamete. Antihristii mizeaza pe frica noastra. Incredintati-va viata in mainle lui Dumnezeu si apoi faca-se voia Sa.

              Apreciază

      1. Doamna suflet stiti cum ii va hrani Dumnezeu pe cei care nu iau nimic?Va fi seceta si foamete.Acolo la munte si la tara in locatiile unde se vor fi retras crestini,va aparea cate un nor si va ploua in acel loc.Dar oamenii care se vor cipui si oamenii antihristului vor fi orbi si nu vor avea ochi sa vada toate acestea pt ca pt rautatea lor Dumnezeu le va intuneca mintile si nu vor avea ochi sa vada asa mari minuni.

        Apreciat de 2 persoane

      2. Va contraziceti singur!
        Nu exista decat DUMNEZEU!
        Nu exista nici un fel de … „Dar daca alarma e reala si noi ne culcam pe-o ureche”…

        Lasare in voia DOMNULUI + Marturisirea lui HRISTOS de catre toti preotii si calugarii, nu numai mirenii . . Sa tineti dvs.preotii bisericile deschise la 12 noaptea de Inviere si sa lasati pe toata lumea ināutru si fara masca, de vreti sa NU-L mániati pe HRISTOS.
        Sa nu va temeti de amenzi. Anul trecut, eu si familia mea, singurii dintr-o comunitate de peste 4000 de oameni am fost de Îmvuere la biserica si preotul nu ne-a lasat decât in naos, la intrare, dupa usi, la dos….de frica amenzilor…
        NU asa se marturiseste pe HRISTOS de catre preotii ortodocsi!
        DOAMNE AJUTA!

        Apreciază

        1. Ma cotrazic singur si sigur. Asa suntem noi, contradictorii.
          Ma tem ca ati indreptat acest mesaj in directie nepotrivita. Spuneti-le cele de mai sus unora ca Necula, Vasile Ioana, Visarion Alexa, Calinic de la Arges etc. Eu sunt mic si neinsemnat, dar va promit ca la Inviere ma voi conforma intru totul exigentelor pe care le-ati formulat. Ca sa va convingeti, va invit sa ma controlati.
          Doamne ajuta.

          Apreciază

  3. Ingrozitor, arhiepiscopia de Ilia impune vaccinarea obligatorie tuturor preotilor si monahilor din aceasta zona , 2 angajati ai unui azil de batrani ce se afla sub jurisdictia acestei eparhi aveau sa fie concediati pt ca au refuzat vaccinarea, ei bine acest pseudo episcop Ghermanos nu este la prima isprava, in 2017 doua maicute aveau sa fie batute si alungate pt ca au incetat pomenirea acestuia, motivul bineinteles Creta

    Apreciază

  4. De Ziua Deținuților Politici Anticomuniști, 9 martie, PS Varlaam Ploieșteanul a anunțat câteva dintre numele care vor fi propuse spre canonizare pentru anul 2025. Este vorba de preoți și monahi persecutați sau martirizați de regimul comunist, printre care se numără pr. prof. Dumitru Stăniloae, pr. arhim. Cleopa Ilie și pr. arhim. Gherasim Iscu de la Tismana. Aceștia se adaugă Părintelui Arsenie Boca – Sfântul Ardealului, al cărui dosar de canonizare este deja întocmit și care ar putea intra în calendarele ortodoxe chiar înainte de 2025.

    Apreciat de 1 persoană

  5. Nu fi aspru când dojeneşti, nici grabnic şi pătimaş când mustri, că şi aceasta este tot mândrie
    Sfântul Vasile cel Mare

    Să-ţi fie deprinse cu smerenia şi înfăţişarea şi haina şi mersul şi statul şi hrana şi aşternutul şi casa şi toate lucrurile din casă. Cuvântul, cântecul şi vorba cu vecinii să fie mai degrabă măsurate decât îngâmfate. Nu întrebuinţa vorbe umflate şi meşteşugite, nici nu folosi glas afectat în cântecele tale. Nu fi mândru şi grav în vorbirile tale, ci îndepărtează orice lăudăroşenie.

    Fi îndatoritor cu prietenii, blând cu slugile, răbdător cu cei care te supără, milostiv cu cei de jos. Mângâie pe cei năpăstuiţi, cercetează pe cei bolnavi; nu privi de sus pe nimeni; vorbeşte cu blândeţe, răspunde cu bucurie celui ce te întreabă; fi binevoitor cu toată lumea; când vorbeşti, nu te lăuda şi nici nu pune pe alţii să te laude; nu primi cuvinte necuviincioase; ascunde, pe cât poţi, însuşirile şi faptele tale bune; când păcătuieşti, învinovăţeşte-te şi nu aştepta mustrările altora (Prov. 18, 17), ca să te asemeni omului celui drept, care el cel dintâi se învinovăţeşte, ca să fi ca Iov, care nu s-a ruşinat de mulţimea locuitorilor cetăţii de a mărturisi în faţa tuturor greşeala lui (Iov 31,34).

    Nu fi aspru când dojeneşti, nici grabnic şi pătimaş când mustri, că şi aceasta este tot mândrie. Nu osândi pe alţii pentru toate fleacurile, ca şi când tu ai fi cu desăvârşire drept. Priveşte cu ochi înţelegă­tori pe cei ce greşesc şi ridică-i duhovniceşte din păcatul lor, aşa cum în­deamnă Apostolul: „luând seamă la tine însuţi, ca să nu cazi şi tu în ispită” (Gal. 6,1).

    Să pui atâta râvnă în a nu fi slăvit de oameni câtă râvnă pun alţii în a fi slăviţi, de-ţi aminteşti de Hristos, Care a spus, că cel care caută de buna sa voie laudă de la oameni şi face binele pentru a fi văzut de oameni, pierde răsplata de la Dumnezeu: „îşi iau plata lor” (Matei 6, 2), a spus Domnul. Să nu-ţi pierzi deci plata de la Dumnezeu, vrând să fi văzut de oameni. Dumnezeu este marele privitor al faptelor noastre. Să iubeşti slava pe care ţi-o dă Dumnezeu ! El dă strălucită răsplată. Ai fost numit într-o slujbă înaltă şi te cinstesc şi te slăvesc oamenii? Poartă-te cu cel de sub stă­pânirea ta, ca şi cum ai fi egal cu el, „nu ca stăpân al păstoriţilor” (I Petru 5,3). Domnul a poruncit: „Cel care vrea să fie între voi întâiul, să fie slugă tuturor” (Marcu 10,44).

    Pe scurt, urmăreşte aşa de mult smerenia, ca şi cum ai fi îndrăgostit de ea. Îndrăgeşte-o şi te va slăvi. Aşa vei merge pe calea care duce cu bine la slava cea adevărată, slava îngerilor, slava de la Dumnezeu. Hristos te va măr­turisi înaintea îngerilor, că eşti ucenic al Lui (Luca 12,8) şi te va slăvi, dacă vei fi următor smereniei Lui, Care a spus: «învăţaţi de la Mine că sunt blând şi smerit cu inima şi veţi afla odihnă sufletelor voastre» (Matei 1,29).

    Sfântul Vasile cel Mare, Despre smerenie, în Almanahul Parohiei Ortodoxe Române din Viena, Editat de Parohia Ortodoxă Română din Viena, 1979

    Apreciat de 1 persoană

  6. „Nu știu dacă vaccinul mă împiedică sau nu să iau un virus și să-l dau altuia, după ora 22.”
    DR.RẮSVAN CRISTIAN STOICA

    Ce rost are să mă revolt?
    Mă aude cineva?
    Câștig ceva?
    Mă simt mai liber decât sunt acum?
    Puterea a restrâns românului de rând, adică mie, că nu vorbesc în numele poporului, orele de circulație.
    De la ora 22, gata, puterea mă trimite la coteț.
    Nu are logică, pentru că o parte din cetățenii care o lălăiau până la ora 23 o să-i înghesuie pe cetățenii care, ca și mine, ne făceam treburile până la ora 22.
    Virusul are tot mai multe tulpini, zic ei. Probabil că sunt și unele nocturne. Sunt gata să cred orice.
    Nu mă pot lupta cu virusul.
    M-au vaccinat, m-au mascat, acum mă țin în casă de la ora 22.
    E logica lor.
    Nu știu dacă vaccinul mă împiedică sau nu să iau un virus și să-l dau altuia, după ora 22.
    Nimic n-are importanță. După ce am trăit 35 de ani în comunism, am o vedere specială asupra libertății.
    Un stat deștept trebuie să te facă să simți că legea dată de el nu îți îngrădește libertatea. Să te mintă inteligent și frumos.
    România este o țară rea.
    Aveam, în 2019, cea mai mare mortalitate infantilă din Uniunea Europeană.
    Nivelul de civilizație al unui stat este apreciat după acest indicator.
    Apoi vin ceilalți.
    Cu alte cuvinte, pe oricine aș vota în țara mea, n-am nici un fel de așteptări, nicio pretenție de la putere.
    Îmi trăiesc viața bombănind.
    Dar, în general, nu-mi pasă.
    Un tânăr a fost întrebat ce e mai rău: să nu fi informat sau să nu-ți pese.
    Omul a răspuns: nici nu știu și nici nu-mi pasă.
    Mi-a luat vorba din gură.
    Trebuie să lucrez la stăpânirea de sine, fără de care simțul libertății mele are mult de suferit.
    Pe vremea când eram medic la dispensar, a venit la mine un căpitan în civil.
    S-a prezentat (nu țin minte cum îl chema) și avea un caiet gros în mână.
    Misiunea lui era să facă, lunar, câte o vizită pe la toți șefii de instituție: alimentară, școală, aprozar, CAP, SMA, dispensar, etc.
    Să ia relații despre ceilalți, mi-a explicat el. Adică să-l torn eu pe nea Vasile, zis și ”tristul”, de la ”Ferometal”, care îmi dădea gaz lampant, după ora închiderii, peste cota de cinci litri pe lună, să am ce pune în lampă, una din aia cu burlui și cu oglindă, că se oprea lumina electrică de la ora 21 până la 6 dimineața și nea Vasile, Dumnezeu să-l ierte, știa că citesc mult noaptea.
    Era prin vara lui 1989 când a venit căpitanul ăla la mine, în miezul zilei și nu se ferea de nimeni.
    M-a întrebat dacă știu limbi străine.
    Niciuna, zic.
    Cum niciuna? Nu se poate. Glumiți! Nici engleză?
    Nu, nu știu, i-am răspuns.
    Nici franceză?
    Nici.
    Nu se poate! zice plin de ciudă.
    A închis, furios, agenda, pe care scrisese, mărunt, până la venirea mea.
    De atunci, nu l-am mai văzut.
    După revoluție, am auzit că l-au mutat la Timișoara.
    România nu s-a schimbat, după 1989.
    Am mutat răul dintr-o parte în alta.
    Libertate? Ce e aia libertate?
    O limbă străină.

    Răsvan Cristian Stoica

    Apreciat de 1 persoană

  7. Felicitari Domnule Sorin Lavric.
    https://ortodoxinfo.ro/2021/03/10/atac-sionist-la-valorile-neamului-romanesc-urmasii-bolsevicilor-ce-au-raspandit-comunismul-in-lume-condamna-evocarea-sfantului-mucenic-valeriu-gafencu-si-a-martirului-mircea-vulcanescu/

    Domnule Vexler,va informam noi ce crime de razboi fac cei de un neam cu domnia voastra.Holocaustul Rosu nu s a terminat iar neamul dumneavoastra care s a dovedit ca de 2000 de ani saboteaza crestinismul si il uraste de moarte punand acum la cale exterminarea crestinilor.Din cate stiu spitalele,tribunalele,SRI si Politia sunt pline de superiori de etnie israeliana .
    https://ortodoxinfo.ro/2021/03/10/video-din-senatul-romaniei-s-a-cerut-astazi-ancheta-in-toate-spitalele-din-romaniei-dupa-crimele-in-lant-de-la-sectiile-ati/

    Apreciază

  8. Sigur ca nu evreii de rand uneltesc toate acestea ci sionistii care sunt non-evrei.Aceia sunt khazarii de altadata.Iubim evreii care sufera si ei ceea ce suferim si noi-planul de decimare a populatiei lumii.Khazarii.Numai ei vor sa traiasca .Ceilalti care nu sunt khazari trebuie sa moara.Aici e adevarul.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă