Înşelăciune de proporţii: Iohannis trebuie să repete ,,vaccinarea’’ cu conţinutul flacoanelor 2 şi 3, sub strictul control al unor medici imparţiali, sau să-şi prezinte demisia

Fosta republică iugoslavă Slovenia se află în stare de șoc după ce o asistentă a denunțat din interiorul sistemului sanitar faptul că politicienilor și altor cetățeni de rang înalt li se injectează soluție salină în loc de serul experimental Covid bazat pe ARN mesager, scrie DailyTelegraph.co.nz.

Într-o filmare de pe Facebook, care a fost anterior ștearsă de YouTube, femeia, care pretinde că este asistenta șefă a Centrului Medical Universitar din Ljubljana, ocupându-se cu primirea și administrarea flacoanelor de vaccin pentru politicieni, a demisionat și a ținut o conferință de presă cu privire la acest scandal. (Notă: Daily Telegraph a înțeles din sursele sale din Slovenia că videoclipul original a fost până la urmă eliminat și de pe Facebook. Cu toate acestea, el s-a viralizat și a fost încărcat pe mai multe conturi de Facebook,cum ar fi și pagina „Stop Laznivim Medijem” – opriți mass-media lingușitoare!) 

În timpul conferinței, ea a arătat codurile de pe flacoane, unde fiecare conține cifra 1, 2 sau 3, iar apoi a explicat semnificația acestor numere. Potrivit acesteia, nr. 1 corespunde unei doze placebo, conținând soluție salină. Numărul 2 conține serul pe bază de ARN mesager, iar numărul 3 este o secvență de ARN mesager care conține onco-gena legată de adenovirus care contribuie la dezvoltarea cancerului. Ea a spus că cei injectați cu fiola numărul 3 vor dezvolta cancer la nivelul țesuturilor moi în următorii 3 ani după administrarea injecției.

Ea spune că a asistat personal la injectarea tuturor politicienilor și magnaților și a tuturor celor care au fost injectați din flaconul cu numărul 1. Potrivit acesteia, cu toții au fost injectații cu soluție salină, un placebo. Asta explică de ce mereu una și aceeași asistentă e surprinsă administrându-le vaccinul politicienilor în fotografii făcute de aceștia pentru mass-media.

(Preluare de pe ActiveNews) Titlul imi apartine mie, Iovita Vasile

8 gânduri despre „Înşelăciune de proporţii: Iohannis trebuie să repete ,,vaccinarea’’ cu conţinutul flacoanelor 2 şi 3, sub strictul control al unor medici imparţiali, sau să-şi prezinte demisia”

  1. Situația începe să se precipite iar cei de la butoane au nevoie de mai mult timp pentru a injecta cât mai mulți cetateni, cu cât mai multe doze…
    Pentru că nevaccinații continuă să rămână fermi pe poziție și nu se dau pe brazdă în ciuda restricțiilor impuse și pentru că cei de la butoane au spus că nu vor mai închide economiile și țările, acum le trebuie un pretext pentru care să ne închidă iarăși in lock down…
    Se pare că cei din vârful piramidei nu prea mai au mult timp la dispozitie și le ordona și mai diabolic papusarilor…
    Probabil ca tulpina „niu” va deveni COVID-21, când vom trece în 2022, exact asa cum Covid-19 a provenit în 2020…
    Probabil de la 1 februarie 2022 vaccinarea va deveni obligatorie peste tot in lume și astfel „jihadul” se poate dezlănțui pe pământ… 
    Așa că, în curând vom avea din nou carantină, pentru toata lumea. Dacă ne carantinează pe toți, vaccinații se vor revolta si mai aprig împotriva nevaccinaților, îi vor presa pe cei din familie și pe cei apropiați să se vaccineze și vor avea pe cine să dea vina…. Fiind închisi în casă vom fi supusi unor masive spălări pe creier din partea televiziunilor…. Probabil că nevaccinaților li se va interzice chiar și internarea sau intrarea în spitalele de stat sau chiar și accesul în magazinele alimentare. Daca avem în vedere aceste lucruri și ramanem hotărâți vom vedea cu harul Duhului Sfant cum vom iesi la liman…. Ar trebui să avem la dispozitie bani lichizi pentru că nu știm când li se va năzari băncilor să blocheze conturile nevaccinatilor…
    Deci în 2022 este foarte posibil sa urmeze Covid-21 și de data asta oamenii vor fi mai bine tintiți….

    Apreciat de 1 persoană

    1. Documentul al Parlamentului European privind microciparea cetatenilor din UE

      The use of chip implants for workers – Think Tank
      https://www.europarl.europa.eu/thinktank/it/document.html?reference=IPOL_STU(2018)614209

      Se poate descarca fiserul pdf in limba engleza…

      Această lucrare explică tehnologia implanturilor cu cip RFID; explorează aplicațiile actuale și ia în considerare aspecte juridice, etice, de sănătate și de securitate legate de utilizarea lor potențială la locul de muncă. Studiul a fost comandat de Departamentul tematic A pentru Comisia pentru ocuparea forței de muncă și afaceri sociale (EMPL).

      Apreciază

        1. Compendiu:

          Evanghelia lui Ioan spune urmatorul lucru despre Hristos:
          Toate prin El s-au facut; si fara El nimic nu s-a facut din ce s-a facut (Ioan 1, 3).
          Asta inseamna ca totul, de la prima pana la ultima pietricica, celula (ADN), electron, atom, toate lucrurile au fost facute prin Dumnezeu-Cuvantul si nimic nu exista fara El. Existenta tuturor lucrurilor si a fiintelor zidite isi are inceputul in El – in Iisus Hristos! El este puterea creatoare sau sursa intregii creatii (Coloseni 1, 16:17)
          Toate si toti in Hristos! Contrariul acesteia? – Vidul, nimicul! El este a-toate-fiinta. In afara Lui: nefiinta. Daca Hristos nu este in tine, nu esti nimic, esti un zero, esti ceea ce nu este. Fara Hristos, insusi universul este un zero, ceva lipsit de fiinta. Hristos este atoatefiinta si atoateunitatea. El le umple toate si pe toate le cuprinde in Sine; fara El toate sunt goale, pustii si haotice. Daca indepartam pe Hristos de om, de albina, de soare, de univers, toate se prabusesc in haos, in nefiinta, in nimic, in moarte.
          De aceea orice vindecare a bolnavilor se face prin restabilirea echilibrului dintre lucruri. In lipsa acestui echilibru si ordini ale lumii a caror cauza este Hristos, nu doar vindecarile, dar chiar existenta lumii ar fi cu neputinta.
          Există sistemul celular al omului, care după cum bine știm astăzi de la biologi, constitue un sistem complet de memorie celulară, ca un computer.
          Acum au găsit ADN-ul in inima celulei, și acesta e sistemul de memorie al fiecărei celule. Vasăzică, știm că există memorie in celulă. De aceea și celula știe deja ce are de făcut, ce gene să aprindă, pe care să le stingă ca să devină una nas, alta ochi ș.a.m.d. Trupul este alcătuit din celule; tot trupul e un sistem de celule. O celulă se duce intr-o parte a trupului și se face ureche, alta ochi etc. Celulele, in mod cert au un sistem de memorie in interiorul lor. Știu cum să se dezvolte, unde să se ducă și unde să se oprească, in ce loc să se inmulțească și cum să-și
          indeplinească rolul in locul in care se află.
          In om există acest ADN, care este o bandă, o bandă spiralată. Există ADN in fiecare celulă, și ADN-ul se multiplică odată cu celula atunci cand are loc multiplicarea celulelor. Teoria predominantă in prezent este că banda aceasta e ca o bandă intr-un computer, intr-un aparat de genul ăsta, și are o anumită lungime și, adică, banda rulează și, la un moment dat banda se termină. Vasăzică, in felul acesta rulează viața omului, are loc permanent multiplicarea celulelor și, cand banda multiplicării se termină, omul moare. Da, este programat de Hristos și, cand se termină, s-a terminat. In afară, bineințeles, de cazul in care nu e omorat cumva de vreo mașină sau nu i se intamplă vreo complicație în corp (vreun vaccin injectat in corp n.n.), insă moartea naturală, a unui bătran există.
          Deci există memorie celulară, ADN-ul, care e o ca o bandă intr-un casetofon și «rulează» innoirea celulelor omului, cu dezvoltări programate ale celulei. Și pentru că există memoria asta, celulele știu ce să facă, adică cum să se inmulțească, la fel ca un computer care ar efectua operațiuneaa aceasta de inmulțire a celulelor.
          Aici avem ceva straniu, anume că celula se divide indivizibil. Celula se inparte neimpărțit in celule impărțite. E foarte straniu lucrul acesta, pentru că seamănă cu taina prezenței lui Dumnezeu în lume pe care o descriu Părinții Bisericii, în care Dumnezeu se împarte neîmpărțit în cei împărțiți. Cam același lucru il fac și celulele. O celulă se inmulțește fără să-și piardă propria identitate, pentru că, de fiecare dată cand oricare dintre celule inmulțește, celula in sine rămane intreagă, și toate genele, toate răman la fel (dacă nu primim vreun vaccin care intervine in codul genetic n.n). Și in celulele acestea există ADN-ul, care programează toată această dezvoltare și inmulțire a celulelor etc. Lucrul acesta nu ar fi fost posibil dacă celula nu ar fi avut memorie data de Hristos. Există un sistem de memorie care garantează dezvoltarea corectă a tuturor organismelor biologice din lume, a tuturor ființelor vii.
          Au găsit acu un mod nu doar de-a indentifica deficiențele ereditare in scara spiralată a ADN-ului, dar cunosc și compoziția ADN-ului, ce elemente trebuie să se găsească si unde, cunosc secventa care ar trebui să urmeze. Si, cand examinează oameni care se nasc cu șase degete la mani și la picioare, sau cu trei ochi, cu un ochi, cu jumătate de nas, fără urechi etc., examinează compoziția celulei și văd că există o anomalie in ADN, fapt pentru care omul s-a născut in felul acesta.
          Cercetărilea astea, bineînțeles, sunt speculate… materialist și în cele din urmă — se putea altfel? — împotriva lui Hristos Dumnezeu. A face voința lui Hristos Dumnezeu constă evident, în a asculta de legile vieții, așa cum sunt ele înscrise de Hristos în codul genetic, în sangele nostru, în sufletul și trupul nostru. Daca abdicam de la acestea antementionate riscam si suportam consecintele…
          Deosebit de periculoase sunt intervențiile genetice făcute asupra omului. Deja se fac experiențe pe embrioni umani și se preconizează construirea unor categorii speciale de oameni. Dar aceasta amenință extrem de serios omul, și aceasta in forma lui primordială, cea mai lipsită de posibilitatea apărării. Aici nu mai sunt puse in pericol oarecare interese ale lui sau viața lui, ci insăși identitatea lui. Totodată devine perceptibilă amenințarea libertății și valorii omului. Violand specificul materialului genetic al diferitelor organisme și incercand crearea unora noi sau modificate genetic, medicina intervine în expresia biologică a memoriei celulelor. Cu alte cuvinte, manuiește după propria judecată vehiculul material al «rațiunilor făpturilor» nepăsandu-i de cauza lor primordială Hristos și de rostul lor conferit de Hristos. Omul, intrucat intră in cele nepătrunse ale forțelor materiale fără cunoașterea rațiunilor personale ale lui Hristos Dumnezeu pe care acestea le exprimă, este firesc să nu le poată direcționa spre bunul lor scop final, rezultand de aici pericole incomensurabile.
          Vechii greci spuneau că toată știința ce se
          desparte de virtute vicleșug se arată a fi, nu
          ințelepciune. Desigur nicicand nu incetează să existe oameni vicleni, care provoacă rele. Dar multe rele ce s-au făcut și se fac in lume nu se datorează atat vicleniei anumitor oameni, cat indiferenței, iresponsabilității și ignoranței celor ce le acceptă sau le tolerează.
          Citirea codului genetic al omului creează posibilitatea intervenției directe și modificării lui. Astfel, pe langă informarea direcționată și diferitele metode fizico-chimice prin care se încearcă influențarea, precum și constrangerea personalității umane, există amenținarea directei determinări biologice a ei.
          Nu suntem predeterminați pentru că dacă am fi, spune Sfantul Sofionie Saharov, nu am fi după chipul și asemănarea Aceluia care este nedeterminat, nu am fi ipostatici. Deci un vaccin care ne modifică ADN pulverizează această dogmă, deși clerici contemporani neagă acest lucru!
          Folosirea acestor metode in scopuri terapeutice nu atenuează catuși de puțin caracterul critic al gravei amenințări pe care o comportă față de om. Deja, pentru prima dată, se proiectează intervenția în codul gentic al omului (prin vaxxinul mARN), ceea ce poate duce la recombinarea materialului genetic și la transformarea naturii lui (în zombie n.n.). Omul devine obiectul experienței și prelucrării. In felul acesta obiectualizarea lui atinge punctul culminant și este promovată totala lui subordonare față de mijlocele științei și tehnologiei.

          Apreciază

    1. Antihristii vor spune ca nu s-a putut stabili o legatura de cauzalitate intre vaccin si moartea calugarului. Ei s-au straduit din rasputeri, dar nu s-a putut. Ticalosii!
      Oricum, calugarul vaccinat se va duce la judecata particulara cu cele trei stigmate ale diavolului si ma tem ca nu va iesi bine. Avertisment pentru toti iubitorii de vaccin, clerici si mireni, credinciosi si necredinciosi.

      Apreciază

  2. Fraților și surorilor, doar cu multă credință vom reuși. Smerenia și răbdarea ne vor fi și ele de mare ajutor. Mulțumirea că tot ceea ce avem, ni se cuvine pe bună dreptate, este o mare înțelegere și la fel, de mare ajutor. Cu DUMNEZEU înainte și Doamne ajută !

    Apreciază

Lasă un comentariu

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă