Ortodoxia însângerată

Cipru e o ţară ortodoxă. Prin anii 70 ai secolului trecut, a izbucnit un conflict între ciprioţii majoritari şi turcii musulmani pripăşiţi pe Insulă. Rezultatul a fost acela că Turcia a invadat Insula în 1983 şi a proclamat Republica Turcă a Ciprului de Nord, nerecunoscută de nicio altă ţară. Nici nu e necesar. Obiectivul a fost atins pentru că ciprioţilor ortodocşi le-a fost răpită mai bine de o treime din teritoriu, care a trecut în stăpânirea turcilor musulmani. După ocupare, turcii au distrus bisericile şi mănăstirile şi i-au alungat în sud pe ortodocşi. Toate aceste fărădelegi s-au petrecut cu complicitatea mai-marilor lumii.

În anii de preşedenţie ai lui Emil Constantinescu, americanii au pus gând rău Poporului Ortodox Sârb. A urmat bombardarea sălbatică a ţării din avioanele care decolau de pe pământ românesc, de pe aeroportul din Timişoara. N-au fost cruţate bisericile şi mănăstirile, clădirile civile, maternitatea din Belgrad şi chiar ambasada Chinei. În vâltoarea evenimentelor, Serbiei Ortodoxe i-a fost răpită banditeşte regiunea istorică Kosovo, care a fost dată musulmanilor albanezi, care au distrus toate posesiunile Bisericii Ortodoxe, iar pe credincioşi i-au dezrădăcinat şi i-au trimis în pribegie. În săvârşirea acestor fărădelegi au fost angrenaţi americanii specialişti în războaie pe tot mapamondul, evreii, musulmanii albanezi şi papistaşii croaţi, dirijaţi de Vatican.

Paranteză: Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava a fost vândut de un papistaş stăpânului musulman al cetăţii, care l-a condamnat la moarte pentru refuzul de a-L trăda pe Hristos. Evreii asistau la patimile Sfântului pe uliţele cetăţii, râzând prosteşte, până când unul din e i-a tăiat capul cu sabia, în 1330. Americanii nu apăruseră încă pe scena istoriei. Să fim atenţi, aceste complicităţi la fărădelegi le vom regăsi şi-n alte împrejurări istorice.

În Ucraina, de pildă. Lucrurile sunt lesne de înţeles. Mai-marii sataniştilor mondiali doresc cu ardoare instalarea guvernului mondial şi întronizarea antihristului. Nu pot, pentru că-i împiedică puterea nemărginită a lui Hristos. Fizic nu se pot lupta cu Mântuitorul, dar pot lovi Biserica Sa pe care o doresc a fi distrusă. Aşa s-a născut ideea diabolică de a porni acest război între două ţări ortodoxe, care numără peste 70 la sută din numărul total de credincioşi ortodocşi. Aveau oamenii potriviţi, în locurile potrivite: Putin şi ovreiaşul circar Zelenski. Au scris scenariul, au dat drumul propagandei şi au declanşat războiul acesta nimicitor pentru ambele popoare ortodoxe slave. Evenimentele se desfăşoară în sensul dorit de sataniştii aflaţi sub înrâurirea directă a diavolului. Uitaţi-vă cât de frumos şi-au masat americanii trupele la graniţele Ucrainei, urmăresc şi supervizează desfăşurarea războiului, gata să intervină. Papistaşii ucraineni sunt şi ei activi, având complicitatea celor doi schismaticii,  Epifanie şi Filaret. Elementul evreiesc este asigurat de la vârful puterii, prin preşedintele Zelenko, urmat de cohortele de oligarhi evrei. Mai lipsesc musulmanii? Nu. Putin îi avea în Cecenia şi i-a adus pe front, deoarece sunt recunoascuţi pentru cruzime şi ura lor faţă de ortodocşi. Aşadar, careul de aşi este asigurat.

Ucraina, o ţară bogată, a fost deliberat îngropată în datorii de către evrei. ,,Salvarea’’ a venit tot de la evrei, de la familia Rotschild, cea care a preluat datoriile, dar s-a şi împroprietărit cu ţara, care nu mai aparţine Poporului Ucrainean Ortodox. Când se va sfârşi războiul şi cu ce rezultat? Când oculta îşi va fi atins obiectivele acestea: cât mai mulţi morţi din rândurile credincioşilor ortodocşi, dislocarea şi  alungarea celor rămaşi vii, distrugerea caselor şi bunurilor agonisite într-o viaţă, distrugerea de biserici şi mănăstiri. Toate acestea duc inevitabil la slăbirea Bisericii Ortodoxe din Ucraina, nicidecum la distrugerea ei.

Peste toate socotelile meschine şi ticăloase ale ocultei, stă Dumnezeul milei, Stăpânul Bisericii, Mântuitorul nostru Iisus Hristos, Care nu va lăsa să fim încercaţi peste puterile noastre.

Presbiter Ioviţa Vasile

Publicitate

19 gânduri despre „Ortodoxia însângerată”

 1. Doamne Ajută Părinte.Ca să distrugă credința ortodoxă au pornit acest război!Cu vaccinurile nu au reușit în țările ortodoxe,decât un procent mic de lepădare!Acum pregătesc valul 6 care zic ei că a pornit de la emigranții ucrainieni!Probabil cele mai dure măsuri vor fii in Romania si Rep.Moldova,țări ortodoxe bineînțeles. Dacă nu vor reuși cu asta este posibil să intram in razboi,toate
  planurile orchestrate de „mințile luminate” pentru distrugerea bisericii luptătoare!Si nici de aici nu lipsesc musulmanii in frunte cu Arafat!

  Apreciază

 2. Ce se pregătește Românilor prin Recesămantul Populației și imobilelor care începe din 14.03. 2022 !

  Atenție mare ! Marea resetare e in planul Recesamântului !
  The Great Reset ! «Și nu vei mai deține nimic și vei fi fericit» Klaus Schwab.

  Am avut ocazia sa studiez formularele pt Recesământul populație pt anul acesta 2022, să știți că 80% din zecile de întrebări întinse pe 5 pagini, nu au absolut nici o legătură cu Recesamântul ci cu viața ta privată și personală, întrebări de la cea ce deții în casa sau apartamentul tău la utilitățile care sunt în casa ta în consum de kw și wați și consum termic gigacalorii ( pt a va putea calcula amprenta de carbon, după care veți fi impozitați la sânge ) până la sănătatea ta personala dacă sau nu ai avut covid și cum ai trecut prin boala cum este situația ta materială în prezent !!!
  După ce statul va avea acces la toate datele tale private, personale si tot cea ce deții în proprietate va urma dezpropietarirea ta și a familiei tale, în baza unei HG în stare de urgență sau de așa zisă criză, dacă deții de exemplu o casa sau un apartament cu 5 camere și sunteți 2 persoane in casa sau apartamentul vostru proprietate, celelalte 4 camere veți fi obligați forțat în baza legii să le cedați unor refugiați de război, unor imigranți din Asia, Africa sau țările orientale arabe sau unor corporatiști Neomarxisti care nu au unde locui sau nu își permit o chirie ! Dacă aveți mai multe proprietăți, celelalte vor fi cedate altor familii și nu va vor mai aparține !

  Deci acesta este scopul final și agenda recesamântului ! Decizia de a va supune unor astfel de legi aberante va aparține…

  Apreciat de 1 persoană

 3. Forumul Economic Mondial vrea ca toți cei care rezistă Marii Resetări să fie forțați să intre în „lagăre de reeducare” în stil chinezesc

  World Economic Forum wants everyone who resists Great Reset to be forced into China-style “reeducation camps” – NaturalNews.com
  https://www.naturalnews.com/2022-03-11-wef-nwo-resisters-forced-china-reeducation-camps.html#

  WEF a devenit cunoscut pentru intervenția globalistă din întreaga lume, inclusiv, dar fără a se limita la, insistența pentru „Marea Resetare” în mijlocul COVID-19″, a raportat Natalie Winters pentru National Pulse.
  „Grupul încearcă să desființeze proprietatea în esenta, rezumând acest obiectiv prin expresia sa controversată «nu veți mai deține nimic și veți fi fericiți»”.

  Apreciază

 4. Pentru ce îngăduie Dumnezeu să vină pedeapsa asupra oamenilor?
  Sfântul Nicolae Velimirovici

  Pentru ce îngăduie Dumnezeu să vină pedeapsa asupra oamenilor? Pentru a-i feri pe oameni de pierzanie aşa cum şi tatăl îşi bate fiul care a luat-o pe o cale greşită, ca să-l păzească la vreme de pierzania ce aşteaptă la capătul acesteia.

  Pentru ce a îngăduit Dumnezeu să se abată asupra lumii acea nenorocire a cumplitului război care, precum o vijelie aducătoare de moarte, a trecut peste întregul pământ? Ca să împiedice o nenorocire mult mai mare către care se îndreptau oamenii, ce ar fi însemnat o desăvârşită înăbuşire a duhului şi o deplină moarte a sufletului. Toţi oamenii îşi doresc fericirea, dar puțini sunt cei care nu lucrează cu toată puterea lor la nenorocirea lor.

  Într-adevăr, toţi oamenii îşi doresc fericirea, dar puţini sunt cei ce nu îşi pun grumazul sub un jug aspru pe care nu îl pot purta şi iau în spate o povară grea pe care nu o pot duce.

  Mântuitorul lumii vorbeşte despre jugul Său şi povara Sa, şi spune că jugul meu e bun şi povara mea este uşoară (Mat. 11:29). El, din milă şi dragoste, îi cheamă pe oameni la Sine, ca întru Dânsul să se înveţe şi să se odihnească. Veniţi, spune, către mine toţi cei osteniţi şi împovăraţi, şi eu vă voi odihni pre voi. Luaţi jugul meu asupra voastră şi vă învăţaţi de la mine, că sunt blând şi smerit cu inima, şi veţi afla odihnă sufletelor voastre (Mat. 11:28-29). Şi Îşi încheie chemarea cu aceste cuvinte: Că jugul meu este bun şi povara mea este uşoară.

  Oare aţi cugetat vreodată adânc la cuvintele lui Hristos mai înainte-pomenite? La deosebirea dintre jugul şi povara cu care oamenii se împovărează singuri, şi jugul şi povara lui Hristos? Deosebirea este, cu adevărat, nespus de mare. Jugul oamenilor lumeşti este că aceştia cred că pot împlini orice cu puterea lor, fără ajutorul dumnezeiesc. Jugul lui Hristos este însă neîncetata încredere în Tatăl ceresc cel atotputernic. De aceea unul este aspru, iar celălalt bun.

  Şi încă: sfădirea este povara lumească, povara cea grea; împăcarea este povara cea uşoară a lui Hristos.

  Şi încă: răzbunarea este povara omenească cea grea; iertarea este povara cea uşoară a lui Hristos.

  Povara lui Hristos este dragoste, iar ura – povară nefericită.

  Povara lui Hristos este adevărul, iar minciuna – povară diavolească.

  Povara lui Hristos este dragostea frăţească, iar iubirea de sine – povară păcătoasă.

  Jugul lui Hristos este întrajutorarea şi jertfelnicia, iar tâlhăria şi răpirea – jug păcătos.

  Jugul lui Hristos este trainic pentru Împărăţia cerească, iar truda pentru împărăţia pământească – jug pierzător.

  Jugul lui Hristos este calea cea strâmtă ce duce la Împărăţia lui Dumnezeu, iar calea cea largă ce duce la pierzanie este jug nenorocit.

  Povara lui Hristos este sfinţenia şi milostenia întru toate, iar calea păcătoşilor este urâciune întru toate.

  Povara lui Hristos este întreaga-cugetare şi cinstea, iar cea a păcătoşilor – necinstea şi curvia.

  Povara lui Hristos este răbdarea, ce duce la biruinţa din urmă, iar cea a păcătoşilor – nerăbdarea, ce duce la deznădejde.

  Povara lui Hristos se poartă cu ochii aţintiţi către viaţa veşnică din împărăţia dumnezeiască, iar cea lumească se poartă cu ochii aţintiţi către mormânt.

  Care jug este mai bun şi care povară e mai uşoară? Fără îndoială, cele ale lui Hristos.

  Sfântul Nicolae Velimirovici, Prin fereastra temniței, Editura Predania, București, 2009, p. 55-56

  Apreciază

 5. Dăruiește nu doar ce e al tău, ci și ceea ce ești ‒ așa se învață iubirea
  SFÂNTUL NICOLAE VELIMIROVICI

  Deoarece tot ceea ce Preabunul nostru Creator le dă creaturilor Sale, El fie că dăruieşte din ceea ce este al Său, fie de la Sine Însuşi. Atunci când El dă lumină, ploaie, recolte bogate, sănătate, succes sau cunoaşterea naturii, El dăruieşte din ceea ce este al Său; cu alte cuvinte, El dăruieşte ceva creat de El, ceva ce este al Său, dar nu este El Însuşi. Însă atunci când El dăruieşte Duhul Său Cel Sfânt, El Se dăruieşte pe Sine. Aceasta este trăsătura dumnezeieştii, desăvârşitei Iubiri, de a dărui nu numai ceea ce este al Său, dar chiar şi pe Sine.

  Prin urmare să ştii, o, cinstitorule de Dumnezeu, că există trei feluri de duhuri: Sfântul Duh al lui Dumnezeu, duhul natural și duhurile demonilor. Îți repet: așa cum este duhul din lăuntrul omului, la fel este și omul.

  (Sfântul Ierarh Nicolae al Ohridei și Jicei; Fericitul Arhimandrit Justin Popovici, Taina și semnificația bătăliei de la Kosovo, traducere din limba engleză de Paul Bălan, Editura Anestis, 2013, pp. 79-80)

  Apreciază

 6. „Nu te teme, Dumnezeu e și mai aproape!”
  SFÂNTUL NICOLAE VELIMIROVICI

  În vremea războiului a fost trimis în recunoaștere un soldat fricos. Toți îl știau de fricos. Și toți, auzind unde îl trimite comandantul, au început să râdă de el. Doar un singur soldat nu râdea. El a venit la tovarășul său să-l îmbărbăteze. Dar soldatul fricos i-a zis: „O să pier sigur, vrăjmașul e aproape de tot!”. „Nu te teme, frate, Dumnezeu e și mai aproape!” – i-a răspuns acel bun tovarăș. Cuvintele acestea au răsunat ca un mare clopot în sufletul fricosului aceluia. Și au răsunat până la sfârșitul războiului. Și cel ce era cândva fricos s-a întors din război împodobit cu decorații pentru vitejie. În acest fel l-a „schimbat la față” și i-a dat putere acel cuvânt bun: „Nu te teme, Dumnezeu e și mai aproape!”. Pace ție și sănătate de la Domnul!

  (Episcopul Nicolae Velimirovici, Răspunsuri la întrebări ale lumii de astăzi, vol. 1, Editura Sophia, București, 2002, pp. 139-141)

  Apreciază

 7. Ca si la vaccin:cand vine sa-ti ceara datele pune-l sa semneze in dublu exemplar ca isi asuma raspunderea pt colectarea datelor tale.Daca nu o face,nu furniza nicio informatie despre tine.E legea consimtamantului prezumat pt furnizarea datelor cu caracter personal/individual.Punct.

  Apreciază

 8. In Dec 89, sotii Ceausescu au fost impuscati alaturi de cei 2000 de tineri chiar in timpul Sfintei Sarbatori de Craciun ca o jerta umana de sange nevinovat adusa lui Satan. De ce a facut aceasta Oculta Momdiala? Pentru ca aducand aceste jertfe cu sangele poporului roman au atras fortele intunericului asupra tarii astfel incat totul sa se duca de rapa in Sfanta Noastra Romanie. Oculta Modiala facand un pact cu Satan inainte de a da efectiv Lovitura de Stat. Ca in final, sa devina stapani ei satanistii ocultisti pe aceste pamanturi binecuvantate de Sfantul Dumnezeu. De aceea, de 32 de ani se intampla atatea nenorociri in tara asta si a fost facuta praf toata infrastructura economica atat pe orizontala cat si pe verticala. Si de aceea cele mai multe accidente mortale de circulatie au loc Miercurea, Vinerea si Duminica. Si de aceea toate rugaciune adresate Sfantei Treimi referitoare la Sfanta Noastra Romanie de preotii si calugarii din tara si cei de la Muntele Athos nu au nici un efect benefic pentru tara. Intre noi ca neam, popor si tara si Sfintul Bunul Dumnezeu s-au interpus fortelor satanice ce au fost activate datorita ritualului satanic facut de Oculta Mondila inainte de Dec.89. S-a rupt legatura intra Ingerul Protector al Sfantei Noastre Romanii si ingerul fiecarui roman ce-l insoteste pe acesta care e botezat crestineste in numele Fiului Lui Dumnezeu, Iisus Hristos. Si daca legatura este rupta, noi romanii nu mai putem fi coalizati in a ne unii pentru a lupta impotriva pericolelor ce ne ataca neamul, poporul si tara. Coalizati de ingerii nostri pazitori are primesc comanda de la Ingerul Protector din Ceruri. Pentru a anula aceste forte satanice, ce au pus stapanire pe Sfanta Noastra Romanie. Trebuie mai intai de aflat si gasit antidotul prin care acesta lucratura diavoliceasca poate fi anihilata. Legatura dintre Ingerul Portector si ingerii protectori ai nostri, ai romanilor trebuie restabilita. Ca toate fortele satanice sa poata fi izgonite astfel de deasupra Sfantei Noastre Romanii. Daca aveti cunostiinte sau puteti sa aflam ce trebuie facut ca sa scapam de acesta lucratura satanica si cum trebuie actionat??? Nu mai asa se poate scoate tara la lumina, indepartand fortele malefice ce au activate in urma varsarii sangelui nevinovat in zilele Sfinte de Craciun. Asta-i intrebarea la care trebuie gasit urgent un raspuns. De aceea a fost inlaturat Liviu Dragnea pe baza unui dosar cu probe false si aruncat in inchisoare. Sub conducerea lui PSD reusise sa puna Sfanta Noastra Romanie pe drumul cel bun. Mai erau multe de facut dar directia si masurile luate si care trebuiau luate in continuare scoteau tara la lumina. Si ca Liviu Dragnea au fost inlaturati din politica si afaceri toti romanii patrioti care au vrut binele poporului si Sfantei Noastre Romanii. Toti romanii patrioti din politica si afaceri au fost inlaturati fizic sau trasi aruncati in imchisoare de serviciile secrete, si sunt vreo 7 la numar care cu toate ca sunt platite regeste din banii contribuabililor se afla in slujba dusmanilor externi ai Sfantei Noastre Romanii. Dusmani care vor ca tara sa fie distrusa economic si depopulata masiv astfel incat la final sa fie repopulata de cei cu foarte multi bani din occident. Primii de care viitorii stapani ai Sfantei Noastre Romani vor sa scape prin asasinarea lenta prin infometare, frig si lipsa asistentei medicale este segmentul sarac al populatie din tara si sunt vreo 6 milioane de suflete. Dupa care incet, incet vor urma si alte segmente ale populatiei. S-odata depopulata se vor muta ei, dusmanii nostri in ea. S-odata stapani pe ea, o vor transforme intr-o perla a turismului mondial, o oaza a jocurilor de noroc si intr-un bordel pentru depravatii si perversii occidentului. Pentru muncile de jos vor fi adusi cetateni din Asia. Toate bisericile ortodoxe si graco-catolice in frunte cu Catedrala Mantuirii Neamului vor fi demolate prin implozii controlate, icoanele, moastele… vor fi arse. Si se vor construi lacasuri de cult ale cultului lor. Asta-i planul diabolic aplicat de Oculta Mondiala in cazul nostru. Iar daca Romania este impinsa in razboi contra rusilor cu atat mai bine pentru planurile Ocultei Mondiale, noi romanii vom muri in masa in urma lovirii tarii noastre de catre armata rusa. Iar dupa 15-20 ani cand radiatiile vor disparea se vor muta alta natie care se inchina la ochiul Dracului, banul pe aceste meleaguri.

  Apreciat de 1 persoană

 9. Un răspuns pentru cei care gândesc ca eu bat câmpii! Deci exista ritualuri satanice in urma cărora un om devine posedat de Satan dar Oculta Mondiala Satanista nu poate face prin ritualuri satanice sa trimită forțele râului asupra unei tari pe care acesta Oculta vrea s-o transforme in colonie??? Iar cine afirma așa ceva bare câmpii??? Cu atât mai mult ca toate rugăciunile preoților si călugărilor ortodocși din tara si de la Muntele Athos nu au putut sa împiedice Oculta Mondial ca sa transforme efectiv Sfânta Noastră Românie într-o  colonie pe care a devalizat-o pana la blana. Tara devenind chiar membra a organizațiilor satanice NATO si UE. Iar acum aceeași Oculta Mondiala vrea sa ne bage ca tara si popor in război contra rușilor. Tocmai ca in urma unui asemenea război noi creștinii ortodocși sa murim cu milioanele in urma unei lovituri termo-nucleară a armatei ruse. Orice război NATO-Rusia sfârșindu-se cu un război total termo-nuclear intre cele doua parți beligerante. Si daca Puterile Cerești nu au putut împiedica râul făcut de apartenenta noastră la NATO si UE in mod sigur nu vor putea împiedica nici atragerea Sfântei Noastre Romanii in războiul termo-nuclear ce bate deja la ușa noastră. Iar daca eu afirm toate cele ce se vor întâmpla si cauza pentru care se vor întâmpla toate asta cu noi, romanii ortodocși si Sfânta Noastră Românie bat câmpii???

  Apreciază

  1. Aveti dreptate in cea mai mare parte. Gresiti putin cand scrieti de neputinta Puterilor Ceresti. Nu exista neputinta la Sfintii Ingeri. Ei isi implinesc menirea si slujirea in care i-a asezat Dumnezeu, pentru vesnicie.
   Haideti sa zicem ca e vorba de ingaduinta lui Dumnezeu, de a se petrece toate aceste monstruoziti. Dumnezeu nu le doreste, dar le lasa sa se desfasoare, din motive pe care nu le intelegem decat cu trecerea vremii.
   Faca-se voia lui Dumnezeu in toate!

   Apreciază

   1. Problema este ca de 32 de ani Sfanta Noastra Romanie de cand a intrat in traista lui Satan merge din rau in mai rau. Iar acum dupa ce a fost furata, distrusa si impinsa in pragul saraciei o sa fie impinsa si in razboi contra Rusiei. Ceea ce va atrage mania rusilor iar noi vom fi bombardati termo-nuclear. Si avem toate sansele sa fim stersi ca tara si popor de pe harta. Iar toate rugaciunile si slujbele religioase ortodocse nu au putut sa-i impiedice pe satanistii pamanteni sa faca tot ceea ce au vrut cu poporul si cu tara asta. 100.000 fete sunt obligate sa se prostitiueze in Occident umpland conturile si buzunarele sefilor de clanuri interlope dar si pe cei ai SRI si SIE cu 10 miliarde de euro anual. Sute de tineri si tinere cad anual victime comertului cu organe, 5 milioane de romani au emigrat in Occident pentru o castiga o bucata de paine amara. Milioane de batrani, oameni ai muncii si copii traiesc la limita saraciei. Pai daca Puterile Ceresti nu au putu impiedica toate aceste monstruozitati cum credeti ca vor impiedica in continuare si intrarea noastra in razboi, intrare care va insemna practic distrugerea noastra??? De aceea eu zic ca ritualul satanic facut de Oculta Mondiala in Dec. 89 trebuie dezlegat de un sobor de preoti ortodocsi cu har si dragoste de tara. Fara acesta exorcizare a Tarii Noastre, suntem pierduti ca popor, neam si tara. Demonii isi fac de cap pentru ca lucreaza pentru Satan si acestia trebuiesc alungati. Si daca nu sunt alungati si acestia fac rau nu putem sa spunem ca aceasta se face cu ingaduinta lui Dumnezeu. Iisus Hristos a dat putere ucenicilor Lui sa-i scoata pe demoni. Si aceste puteri le au si preotii ortodocsi cu har din zilele noastre. Iar aceste puteri trebuiesc folosite pentru a scoate Sfanta Noastra Romanie din traista lui Satan.

    ” Inca dintru inceput, Mantuitorul Iisus Hristos a alungat demonii. „Venind, propovaduia in sinagogile lor, in toata Galileea, alungand pe demoni” (Marcu 1, 39). Mai apoi, cand cei doisprezece Apostoli au fost trimisi la propovaduire, El i-a insarcinat pe acestia si cu alungarea demonilor din intreaga faptura a lui Dumnezeu.
    „Chemand pe cei doisprezece ucenici ai Sai, le-a dat putere si stapanire peste toti demonii si sa vindece bolile si i-a trimis sa propovaduiasca Imparatia lui Dumnezeu si sa vindece pe cei bolnavi” (Luca 9, 1-2). „A randuit pe cei doisprezece, pe care i-a numit Apostoli, ca sa fie cu El si sa-i trimita sa propovaduiasca, sa aiba putere sa vindece bolile si sa alunge demonii” (Marcu 3, 14-15). „Tamaduiti pe cei neputinciosi, inviati pe cei morti, curatiti pe cei leprosi, pe demoni scoateti-i; in dar ati luat, in dar sa dati” (Matei 10, 8). „Si iesind, ei propovaduiau sa se pocaiasca. Si scoteau multi demoni si ungeau cu untdelemn pe multi bolnavi si-i vindecau” (Marcu 6, 12-13).”

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: