Semnal: Ecumeniștii trădători vor să livreze papistașilor eretici Biserica noastră Ortodoxă

Atenție la papistași și la unirea cu ei, pe care o pregătesc Bartolomeu, papa și acoliții lor. Atenție cei care așteaptă să se schimbe Biserica din temelii și să fie ca și la papistași. Așa i-a amăgit papa și pe greco-catolici când a vrut să-i schimbe. Ei n-au vrut să se închine altfel, și când a văzut că nu putea să-i facă să se închine, le-a zis: ,,Închinați-vă ca voi, rămâneți și duceți o viață ortodoxă, dar țineți adimistrativ de noi.” În present, sunt mai catolici decât papa. I-a păcălit. I-a prins cu puțin și au ținut și țin în continuare organizatoric de Roma. Acesta a fost scopul.

Acum tot așa intenționează și cu ortodocșii, tot metoda aceea o folosesc, într-un fel sau altul. Noi nu stăm de vorbă cu cei desprinși de adevărul de credință decât într-un singur caz: dacă vor să revină la Ortodoxie, fără condiții. Atenție cei care îi urmează orbește pe episcopii ecumeniști că s-ar putea să devină papistași peste noapte.

Ștefan C.

Lasă un comentariu

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă