Dumnezeu nu va îngădui ispite şi greutăţi peste puterile noastre. Planul demenţial al antihriştilor pentru perioada 2021- 2030

În acești ani se vor infaptui urmatoarele:

– Un guvern mondial

– O monedă digitală mondială

– O bancă centrală mondială

– O armată mondială

– Sfârșitul suveranității naționale

– Eliminarea proprietății private

– Distrugerea unității familiale

– Depopularea planetei

– Controlul creșterii și densității populației

– Vaccinare multiplă obligatorie

– Venit universal de bază, adică plafonarea salariilor

– Implantarea microcipurilor, pentru a avea dreptul de a cumpăra, călători și pentru monitorizarea populației.

– Organizarea unui sistem mondial de credit social, asemănător cu cel implementat în China

– Trilioane de dispozitive electronice conectate la sistemul de monitorizare 5G

– Guvernul va fi cel care va crește copiii

– Școlile și Universitățile vor fi deținute de guvern

– Sfârșitul transportului privat, nu vei mai putea deține un autoturism

– Toate companiile vor fi deținute de guvern, un guvern corporativ

– Restricții cu privire la călătoriile neesențiale

– Oamenii vor fi concentrați în anumite zone – orașe

– Oprirea irigațiilor pentru terenuri

– Sfârșitul fermelor agricole particulare

– Eliminarea creșterii de animale în spații naturale (pășuni)

– Interzicerea caselor de familie

– Restricționarea accesului la pământ agricol

– Interzicerea remediilor naturale (tratamente naturiste), doar cele sintetice vor fi permise

– Interzicerea combustibililor naturali

Sursa: Justiţiarul

Cum un grup minoritar face atâta rău omenirii, tot un grup minoritar salvează omenirea, oriunde ai privi. Oare e mincinos Hristos când a spus doar atât: ,,Nu va temeţi”, adică doar asta să faceţi voi: să nu vă temeţi? El când a spus asta ştia mai bine decât noi mecanismele societăţii şi legile mersului omenirii. Oriunde veţi privi, veti trăi acest adevăr. Nu te teme. Vei trăi acestea. Oare te-ai gândit Cine e Stăpânul universului,  Suveranul Căruia toate se supun, tremurând? E Prea Sfânta Treime, Dumnezeirea Cea Întreită în Persoane. Deci un Grup uluitor de mic, format din numai Trei Persoane: Tatăl şi Fiul şi Sfântul Duh.

Ioan

12 gânduri despre „Dumnezeu nu va îngădui ispite şi greutăţi peste puterile noastre. Planul demenţial al antihriştilor pentru perioada 2021- 2030”

 1. Se tot spune ca omul dupa ce a primit vaccinurile,prin „modificare” genetica nu va mai putea niciodata sa-si ceara iertare si va crede ca tot ce face el nu greseste.Papa are de mult aceste lucruri:el nu poate sa-si ceara iertare si se crede infailibil.Papa nu va fi de acord ca cineva vreodata sa fie „modificat” genetic si „infailibil” ca el.Nu va suferi curand aceasta concurenta cu el si va lua el insusi masuri impotriva acestui sistem pt a-l distruge ca niciodata candva sa nu indrazneasca careva din muritori sa creada despre sine ca a ajuns precum papa:”modificat”genetic si infailibil.Orice sistem care indrazneste sa se ridice sa-i proclame si pe altii in afara de el „modificati” genetic,infailibili,papa va avea de grija sa-l distruga el insusi cat mai repede pentru ca nu sufera sa aiba concurenti asemanatori lui.Nu sufera sa fie si altii dumnezei cum crede el despre sine ca e.Prin urmare veti vedea ca el insusi va sabota aceasta masinarie si o va nimici pt ca va fi un pericol alert pentru el cand va vedea un glob intreg numai de papi vaccinati,”modificati”genetic,infailibili ca el.”Vicarius dei”,papa, va avea grija ca el cu manuta lui sa distruga acest sistem care mai intai e dusmanul lui.Cum,tu ,bade Costele care ti-ai faurit dozele complete sa ajungi pe aceeasi craca cu papa , infailibil cum se crede papa?

  Apreciază

 2. Art.310 Codul de procedura penala spune ca orice cetatean are dreptul sa retina o persoana care e prinsa in flagrant cu o fapta penala(Tradarea nationala si tradarea cetatenilor romani pe cale religioasa prin Sinodul din Creta).Domnule Lucian Duta si dragi patrioti:trebuiesc capturati(retinuti de orice cetatean roman de buna credinta):patriarhul Romaniei,toti mitropolitii ,episcopii,preotii,staretii/staretele si monahii care au tradat Romania pe filiera religioasa,tradand natiunea si poporul roman,nu numai ortodoxia,inamicilor poporului roman.Este de datoria oricarui cetatean roman sa treaca la retinerea lor prin arest cetatenesc si judecarea lor de catre Tribunalul Poporului pentru infractiunea de inalta tradare pe filiera religioasa(prin ecumenism) cu inamicii intereselor poporului roman.Trebuiesc capturati si acestia,nu numai Iohannis si cei ai lui.Nu va lasati inselati cand veti auzi ca tradatorul patriarh Daniel si ierarhii si clericii vinovati de tradare pe filiera religioasa se vor prezenta cum ca se dau cu poporul.Asupra lor trebuie actionat hotarat si cu sange rece.Art.310 de mai sus se refera si la ei.

  Apreciază

  1. Trebuiesc capturati si ierarhii pt ca si ei fac parte din staff-ul lui Iohannis-Tariceanu-Orban-Marcel Ciolacu pt ca ei au tradat prin semnatura la Creta.Cf Codului de procedura penala si semnatura pe documente ,dar pe filiera religioasa este asociere cu inamicii poporului roman.Curaj,ca e mult de munca.Si institutiile religioase din Romania au devenit tradatoare iar actiunea de arest cetatenesc si judecarea lor trebuie sa fie savarsita de orice cetatean roman de buna credinta pana la judecarea lor de catre popor.Ceea ce e postat la pagina de facebook Lucian Duta e bun dar trebuie sa actionam si pt inalta tradare pe filiera religioasa.

   Apreciază

 3. SFÂNTUL IOAN DE KRONSTADT

  „În timp ce ne rugăm, trebuie să credem în puterea cuvintelor rugăciunii, pentru a nu separa cuvintele de faptele pe care le exprimă; este necesar să credem că faptele urmează cuvintele, așa cum umbra urmează corpul precum cuvântul și fapta Domnului sunt indivizibile, „pentru că El a poruncit și s-au zidit” (Psalmul 148: 5).

  La fel, trebuie să crezi că ceea ce spui în rugăciune și ceea ce ai cerut, se vor face.

  L-ai lăudat pe Dumnezeu și Dumnezeu a primit lauda ta.

  I-ai mulțumit lui Dumnezeu și Dumnezeu ți-a primit mulțumirile tale ca o bună mireasmă duhovnicească”.

  My Life in Christ Edition de Jordanville

  SFÂNTUL NICODIM AGHIORITUL -ACCEPTAREA VOII LUI DUMNEZEU

  Întăriți în voi convingerea și credința că orice ni se întâmplă, se întâmplă în conformitate cu voia lui Dumnezeu și spre binele nostru, astfel încât să putem obține în final o virtute duhovnicească.

  Deși nu putem presupune că unele lucruri, cum ar fi păcatele noastre și ale altora, sunt rezultatul direct al voinței lui Dumnezeu, chiar și aceste lucruri nu se întâmplă fără îngăduința lui Dumnezeu, ca mijloc de avertizare pentru noi și pentru a ne smeri.

  În ceea ce privește suferințele și dezamăgirile care survin din vina noastră sau din cauza răutății altora, Dumnezeu le permite, dorind ca noi să suferim și să fim chinuiți de ele, pentru a obține binecuvântarea dreptății, dacă îndurăm fără cârtire încercarea pe care ne-a trimis-o El, precum și alte judecăți venite de la El, care ne sunt ascunse, dar fără îndoială drepte și binecuvântate.

  Deci, trebuie să fii convins că Însuși Dumnezeu vrea ca tu să suporti încercările și durerile care te copleșesc, fie din cauza naturii rele a altora, fie din cauza propriei fapte rele, vei înceta să te gândești și să spui ca și alții „NU, ACEST LUCRU NU ESTE DE LA DUMNEZEU, CACI ESTE NEDREPT ȘI CRIMINAL ȘI DUMNEZEU NU VREA CRIMĂ ȘI ÎNDEPĂRTEAZĂ DE LA EL UCIDEREA ȘI PE CEI CARE O ÎNFĂPTUIESC „.

  Prin aceasta, ei vor să-și justifice lipsa de răbdare și dorințele de răzbunare pe care le resimt la vederea nedreptății. De fapt, singurul lucru pe care îl obțin este să se răzvrătească împotriva voii lui Dumnezeu și să încerce să scape de Crucea salvatoare rânduită de EL pentru binele lor, în loc să o poarte din toată inima.

  Dimpotrivă, la durere, ei își argumentează dorința de răzbunare și revolta inutilă care fac starea lor insuportabilă, în timp ce dacă ar fi îndurat din toată inima, fără cârtire ceea ce s-a întâmplat, ar fi avut pace, ar fi atras bunăvoința lui Dumnezeu și s-ar fi ospătat din belșug cu roadele duhovnicești ..

  https://orthodoxologie.blogspot.com/

  Apreciază

 4. Să nu-ţi aminteşti de cele pe care ţi le-a spus fratele, când te-a necăjit
  SFÂNTUL MAXIM MĂRTURISITORUL

  Cel care vede chiar urmă de ură în inima lui faţă de orice om şi faţă de orice greşeală a lui, acesta nu-L iubeşte deloc pe Dumnezeu. Pentru că iubirea faţă Dumnezeu nu îngăduie deloc ura împotriva aproapelui.
  Să nu spui „nu-l urăsc pe fratele meu” în momentul în care nu vrei să-ţi aminteşti de el. Ascultă ce zice profetul Moise: „Să nu duşmăneşti pe fratele tău în inima ta, dar să mustri pe aproapele tău, ca să nu porţi păcatul lui” (Levitic 19, 17).
  Tristeţea este strâns legată de ţinerea de minte a răului. Deci, când mintea cugetă la persoana fratelui tău şi simte tristeţe, este vădit că-i ţine răutate, căci „căile celor care ţin minte răul duc la moarte duhovnicească” (Pilde 12, 28) pentru că „fiecare dintre cei care ţin minte răul este călcător al Legii” (Pilde 21, 24).
  La vreme de linişte, să nu-ţi aminteşti de cele pe care ţi le-a spus fratele, când te-a necăjit, fie în faţă, fie a spus altuia, şi ai auzit după aceea, ca să nu cazi în patima ţinerii de minte a răului.

  Glasul Sfinţilor Părinţi, Editura Egumeniţa, 2008, pp. 295-296

  Apreciază

 5. Creștinii, neamul lui Hristos
  SFÂNTUL IUSTIN POPOVICI

  Din punct de vedere pur ontologic, Dumnezeul-Om nu este o minune, ci o necesitate a acestei lumi şi a omului. Astfel, se spune în Sfânta Evanghelie faptul că, atunci când Dumnezeu-Cuvântul S-a întrupat, „El întru ale Sale a venit” (Ioan 1, 11). Totuşi, cum suntem noi ai Săi, dacă nu datorită sufletului nostru celui după chipul lui Dumnezeu? Mai departe se spune: „Căci al Lui neam şi suntem” (Fapte 17, 28) ‒ nu în alt chip, decât datorită sufletelor noastre celor zidite după Chipul lui Dumnezeu.
  În plus, stă scris faptul că Dumnezeu-Cuvântul, Logosul, este „Lumina cea adevărată, care luminează pe tot omul care vine în lume” (Ioan 1, 9). Prin urmare, atunci când S-a întrupat, El nu a venit printre străini, ci printre ai Săi. Recunoscându-L pe Dumnezeu-Omul, noi recunoaştem, în mod indirect, creştinismul omului, descendenţa dumnezeiască a omului, grandoarea divină a omului şi, prin urmare, valoarea dumnezeiască şi inviolabilitatea Personalităţii umane.
  Dacă nu ar fi fost aşa, de ce am fost noi numiţi „cei” ai lui Dumnezeu Cuvântul şi „neam” al lui Dumnezeu?

  Lupta pentru credință și alte scrieri ale Sfântului Nicolae Velimirovici și ale Sfântului Iustin Popovici, traducere de Prof. Paul Bălan, Editura Rotonda, Pitești, 2011, pp. 143-144

  Apreciază

 6. Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, mântuieşte-ne pe noi!
  Ierótheos Vlachos, Mitropolit de Nafpaktos și Sfântul Vlasie

  De fiecare dată când săvârşim Dumnezeiasca Liturghie şi la fiecare sfânta slujbă, ne rugăm lui Dumnezeu, fie adresându-ne Dumnezeului Treimic – Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh – fie Dumnezeu-Omului Hristos, dar cerem şi rugăciunile Născătoarei de Dumnezeu Maria, Preasfânta noastră. Facem asta, pentru că Maica Domnului a jucat un rol însemnat în întruparea Fiului şi Cuvântului lui Dumnezeu şi în mântuirea noastră. Dumnezeul „fără de sălăş” a dobândit „sălaş”, adică a intrat în lume prin Preasfânta noastră, Maica Domnului.
  [..]

  Pe Maica lui Hristos o numim „Preasfânta”, pentru că este mai presus decât toţi Sfinţii, este „oricărui Sfânt culme şi desăvârşire”. Nu a săvârşit nici un păcat în viaţa ei, de vreme ce de la trei ani până atunci când L-a zămislit pe Hristos „de la Duhul Sfânt”, a trăit în Sfânta Sfintelor şi a ajuns la îndumnezeire.
  Este „Preacurată”, adică neprihănită, curată de orice păcat şi de orice gând păcătos, ea nu a păcătuit nici cu trupul şi cu sufletul.
  Preasfânta este „Preabinecuvântată”, pentru că a primit mare har din plinătatea harului lui Dumnezeu.
  Este „slăvită”, pentru că este plină de slava lui Dumnezeu, de vreme ce şi adormirea ei este slăvită.
  Este „Stăpână”, pentru că L-a născut pe Stăpânul tuturor, pe Hristos. În acest sens este numită şi „Doamnă”, aşadar, mijlocirea şi rugăciunile ei au mare putere şi de aceea este „Apărarea creştinilor nebiruită”.
  Este „Născătoare de Dumnezeu”, pentru că nu a născut un simplu om, ci a născut pe a Doua Persoană a Sfintei Treimi Care este Dumnezeu.
  Şi este „Pururea Fecioara Maria”, pentru că a fost Fecioară înainte de naştere, Fecioară în naştere şi după naştere tot Fecioară a rămas, aşa cum iconarul o înfăţişează în sfintele icoane, cu cele trei stele pe frunte şi pe umeri.

  În al doilea rând se cuvine că cerem de la Preasfânta, prin atâtea supranume împodobitoare şi prin slăvirea ce i-o aducem, să mijlocească pentru noi. Asta înseamnă „să o pomenim”. O pomenim, ca să o slăvim şi să o rugăm să mijlocească la Dumnezeu pentru mântuirea noastră, pentru că Hristos i-a făgăduit acest lucru înainte de a adormi, şi anume că toţi cei pentru care se roagă Maicii Domnului se mântuiesc.

  De aceea, toţi Sfinţii au o strânsă înrudire cu Preasfânta şi o simt aproape de ei, o iubesc mult, sunt prieteni ai Născătoarei de Dumnezeu.

  Pe Maica Domnului o iubim imediat după Dumnezeu. Hristos este Mijlocitorul între noi şi Dumnezeu Tatăl, iar Preasfânta este mijlocitoarea între noi şi Hristos. Cum se întâmplă asta este lucru de taină pe care îl înţeleg doar cei care păşesc pe drumul mântuirii.

  Acesta este motivul pentru care cerem mijlocirile Născătoarei de Dumnezeu, dar în acelaşi timp oferim întreaga noastră viaţă şi pe a semenilor noştri lui Hristos. Nu facem doar rugăciune, ci ne şi încredinţăm întru totul lui Dumnezeu. Când un om se roagă, dar nu se încredinţează proniei lui Dumnezeu, nu este ajutat cu adevărat.

  Sursa: Ἐνιαύσιον 2010, Ἱερά Μητρόπολις Ναυπάκτου καί Ἁγίου Βλασίου, pp. 293-294, via https://www.pemptousia.ro/

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: