Episcopul Devei şi Hunedoarei, Gurie, a plecat spre judecata particulară, dupa a treia doza de ,,vaccin”

Vestea tristă a venit pe neaşteptate. Aflăm din relatarea unei maici următoarele: ,,M-a sunat o maică şi o zis că i-a spus o maicile, maicile de lângă el, că s-a vaccinat. La primul n-a avut nimic, la al doilea i-a fost puţin rău, la al treielea a intrat în comă din prima şi l-a dus la spital, l-a intubat de mai multe ori şi aseară… zice că ieri şi-ar fi revenit oleacă şi după aia iară n-o mai ştiut de el, l-a intubat şi gata a fost. Da ăştia, acuma mi-a zis cineva care se uită la televizor, o dat şi spune că nu s-o vaccinat, ca nu cumva oamenii să ştie c-o murit de vaccin, să nu se mai ducă oamenii la vaccinare. La al treielea vaccin a intrat în comă, spun maicile lui, maicile de la Oradea. M-o sunat maica Atanasia…’’ În acest punct, inregistrarea de pe Telegram a fost ştearsă de cenzura desfiinţată prin constituţie, şi înlocuită cu vorbăria unuia. Grohăitorii de ambe sexe din presă îşi fac cu promptitudine datoria de fiinţe josnice.

Moartea episcopului Gurie, ca urmare a vaccinului, a fost confirmată chiar de vaccinistul patriarhal, V. Bănescu, textul fiindu-i urgent şters.

Episcopul Gurie a făcut parte din sistem, ca slugă docilă. Sistemul nu l-a cruţat. Pentru ei, orice deces reprezintă un succes. Gurie este victima propriei sale nesăbuinţe. Un om cu ani mulţi de studii în spate, n-are nicio scuză că nu s-a informat. Sau poate mintea i s-a întunecat într-atât, încât n-a mai avut vreo brumă de discernământ duhovnicesc.

A studiat în Italia, în şcoli teologice ale papistaşilor. Nu i-a fost suficientă Teologia Sfinţilor Părinţi, a trebuit să se deprindă cu ereziile şi rătăcirile papistaşe. În fapt, acolo a fost pregătit pentru răspândirea ecumenismului pan-eretic în Biserica lui Hristos. N-a partcipat la sinodul tâlhăresc din Creta, dar a fost de-acord cu ereziile promovate acolo. Si, ca sa fim drepti pana la capat, vom spune ca semnatura PS Gurie se afla pe sentinta de ,,caterisire” a Parintelui ingradit de erezie, Cosmin Tripon din Beius. Din moartea episcopului Gurie se pot învăţa multe.

Care mărire stă pe pământ nemişcată?

Presbiter Ioviţa Vasile

15 gânduri despre „Episcopul Devei şi Hunedoarei, Gurie, a plecat spre judecata particulară, dupa a treia doza de ,,vaccin””

 1. Vedeți cum se dau singuri de gol?!!! Încetul cu încetul se fabrica oțetul. Tare as vrea ca el sa fiarba si sa dea pe dinafară. Oh, cum mai sântem prostiți… Românie, SCOALA-TE!!!!!!!!!!!!

  Apreciat de 1 persoană

  1. Si ce ar fi fost daca se ducea spre HRISTOS fara acest SER care pentru fabricarea sa se folosesc celule de la fetusi AVORTATI?
   Acesta fapt este de ajuns pentru un CRESTIN(cu atat mai mult ptr slujitorii lui HRISTOS) sa nu ACCEPTE ca ptr a TRAI el sa fie UCIS un INGER!
   Toti trebuie sa ne infatisam inaintea scaunului de judecata al lui Hristos; sa ne fie FRICA de Hristos si de judecata Sa si nu de MOARTEA ce au FABRICATO stapanii lumii.

   Apreciat de 1 persoană

    1. De fapt parinte Vasile eu am intrebat pe ” Marturisim pe Hristos” daca a fost de fata la Sfanta Liturghie din 1 0ctombrie de Acoperamantul Maicii Domnului si a auzit cum al elogia pe papa.
     Eu apas pe ”raspunde” si raspunsul meu s’a asezat sub comentariul sfintiei voastre. Am mai patit si alta data asa; cred ca asa aseaza calculatorul comentariile; de acum o sa scriu si numele celui caruia ai raspund(asa cum am facut cu ”Marturisim pe Hristos”) ptr a nu se mai creea confuzie.
     Cu permisiunea sfintiei voastre o sa urc si pe blogul meu acest articol ptr ca este un avertisment de la HRISTOS(asa cred eu); un avertisment ca este mai bine sa MERGEM in fata LUI asa cum ne’a CREAT si nicidecum MODIFICATI ! ! !
     Doamne ajuta parinte Vasile si HRISTOS sa ne intareasca in lupta ce ne sta inainte!
     Doamne ajuta’ne ! ! !

     Apreciază

 2. Gheorghe Piperea
  16h ·

  În atenția domnului premier desemnat Nicolae Ciucă,

  Domnule general,

  Sunt caporalul în rezervă Gheorghe Piperea, și vă solicit, cu toată deferența, degradarea comandantului acțiunii, numitul Arafat Raed, urmată de demiterea sa din toate cele 12 funcții pe care le deține în cadrul Statului român, inclusiv cea de șef al DSU, care conține și o aripă militară, compusă din pompieri, întrucât se face vinovat, incremental, de infracțiunea de comunicare de date false și, respectiv, de defetism.

  Astfel, numitul Arafat Raed a declarat în repetate rânduri că România se află în stare de război, care necesită medicină de dezastru.
  După regulamentele militare, medicina de dezastru nu e neapărat despre bolnavi și răniți, ci mai ales despre menținerea capacității de luptă a armatei. Deci, individul concret nu contează, ci contează trupa. De aceea, decesul prin incinerare a unor oameni la secțiile de ATI a putut fi tratat ca pierdere colaterală, de război.

  Eu unul, caporal fiind, nu văd cu cine suntem în război. Probabil că numitul Arafat Raed se crede în război cu cei 70% dintre românii care nu s-au “imunizat” încă, dar mă gândesc că, totuși, nu poți fi în război cu poporul pentru care te consideri șef și salvator. Deci, informația vehiculată de numitul Arafat Raed nu e conformă cu adevărul.

  Vehicularea și răspândirea ei este, însă, aducătoare de consecințe juridice (starea de alertă se prelungește la infinit), economice (lumea intră în faliment și sărăcește), sociale (lumea e scindată prin falii imense, segregaționiste), psihologice (lumea moare sau înnebunește de frică ori blazare) și sanitare (lumea este ținută la distanța de spitale și medicamente, deși plătește CASS).

  Pe de altă parte, dacă informația e adevărată, deci dacă suntem într-adevăr, în război, atunci numitul Arafat Raed se face vinovat defetism, pentru că a afirmat în repetate rânduri că Statul român e un stat eșuat, fiind încurajat în această atitudine și de numitul Iohannis Werner Klaus, care a utilizat aceeași sintagmă, pentru a crea impresia că chiar îi pasă de popor. Or, asta demoralizează populația și, mai ales, trupele de războinici, slăbind, în acest fel, capacitatea de luptă a țării.

  Vă rog să primiți, domnule general, asigurarea respectului meu deosebit.

  [acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare]

  Apreciat de 1 persoană

 3. Roagă-te cu smerenie, ca vameşul, şi nu cugeta semeţ, ca fariseul

  Roagă-te Domnului cu frică şi cutremur, până la saţiul inimii, slavoslovind pe Dumnezeu fără împrăştiere şi lenevie; în biserică să nu ţii cugete lumeşti, întrucât casa lui Dumnezeu casă de rugăciune este, ci ia aminte la cuvântul lui Dumnezeu şi mărturiseşte-ţi păcatele tale; nu te ruga să iasă cum vrei tu, ci roagă-te precum ai fost învăţat: „facă-se cu mine voia Ta, Doamne”; în rugăciune să ceri mai înainte împărăţia lui Dumnezeu şi dreptatea Lui, şi toate celelalte se vor adăuga ţie; roagă-te să fie iertate nu doar păcatele tale, ci şi ale celorlalţi oameni; roagă-te cu osârdie, fără de tulburare, de pomenire a răului sau gânduri necurate; pentru rugăciune pregăteşte-te ca un luptător încercat, şi ia aminte să nu te smintească nălucirile diavoleşti; când stai la rugăciune, taie toată minciuna şi jurământul şi orice grijă lumească; ca să te poţi ruga aşa cum trebuie, împotriveşte-te păcatului până la moarte, ca un bun ostaş; fii neagonisitor şi nu te îngriji de nici un lucru pământesc; nu te ruga să se întâmple cu tine ceea ce crezi tu că este bine, ci să se întâmple ceea ce e plăcut înaintea lui Dumnezeu, că Dumnezeu ştie mai bine ce îţi este de folos; roagă-te cu smerenie, ca vameşul, şi nu cugeta semeţ, ca fariseul.

  Sfântul Teofan Zăvorâtul, Patericul Lavrei Sfântului Sava

  Apreciat de 2 persoane

 4. Un blog excellent.
  Tineti-o tot asa!

  Nu va vaccinati cu vaccinurile genetice covid experimentale si satanice CE contin pecetea 666 din Apocalipsā!

  Români uniti-vā întru IISUS HRISTOS!
  Mai sunt 7 ani si jumatate pâna la
  A DOUA VENIRE A DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS!

  Pace si Mântuire !
  Doamne ajutā!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: