Zoe Dantes: Rechizitoriu privind criminalii care au ucis români în plandemie (titlul îmi aparţine, mi-l asum)

O gripă transformată în prostituată de lux! Pe bani mulți! Pentru că a fost curtată doar de autoritățile statelor, oameni cu potență financiară, pe resursele populațiilor și mai ales pe banii negri ce trebuiau albiți. Din banii ăștia, au fost plătite slugile: 90% din așa zisă presa, pe cei care nu știu să facă nimic, adică influencerii vieții, pe tot felul de cretini așa-zise vedete de carton, să mănânce rahat cu polonicul!

Până la urmă despre ce a fost vorba?! Despre pandemie sau plandemonie? Sau strict despre războiul ce urma?

Toti vedem acum cifrele! 227 de decese de gripă sau de covid, cum a spus MS-ul anul trecut, restul băgați la grămadă, lăsați sau „ajutați” să moară în condiții inimaginabile! Asasinați realmente de eroii care dansau în lagărele de exterminare. Știau ce urmează din moment ce acceptaseră Protocoalele Morții! Greu de acceptat acest adevăr!

Vă aduceți aminte de Tătaru, Arafat, Cercel și Rafila? Cum explicau ei plini de zel, ca niște gropari ai neamului, cât de periculos e virusul prostituției profesionale? Vă aduceți aminte de cum spunea Tătaru că toate decesele sunt trecute la mascarada asta?! Ați uitat!

Izolete, corturi, lagăre de carton, lagăre de campanie cărora li se tăiau panglicile de ratatul de la Cotroceni și de nelegiuiții ăia îmbrăcați în geci de piele? Ați uitat și asta!

Vă aduceți aminte de operațiunea ce a început în spitalul Gerota, cum ieșea cucoana aia cu floarea-n păr să ne explice cum a stat ea intubată și vai, cum a salvat-o pe ea Cercel? Duceți-vă și întrebați-o și acum ce face, cum e cu sănătatea! Ea sau familia ei. Că de obicei păcatul de moarte se plătește cu viața! Vă aduceți aminte de mascarada de la început când vezi, Doamne, guvernul trădătorului Orban era izolat? Da’ de milițianul ăla care a „adus virusul” mai știe cineva ceva? Nu! A trecut timpul, lumea uită! Da. Dar uitați pe viețile voastre și ale familiilor voastre!

Delapidarea crunta care a urmat o imaginați? Nu. Că voi stăteați în casă, vă acopereați creierul cu botnițele lui Tătaru &Thieves, în timp ce ei vă îngropau țara economic, vă aruncau morții în gropi ca pe ciumați, vă alergau cu miliția și vă amendau, vă batjocoreau pruncii și vă închideau spitalele că să muriți mai repede.
Vă aduceți aminte cum au pus străjeri la mormântul lui Hristos, în noaptea Învierii? Și cum ratatul ăla a ieșit să vă amenințe cu înmormântările?! Ați uitat și asta!

Ați uitat tot și de aceea nu înțelegeți nimic. Au decimat romanii așa cum li s-a ordonat, au distrus economia și resursele pentru că au executat ordinele externe, au îngropat afacerile românești, educația, agricultura, cultura, industriile. De ce? Ca să rămână la putere, să fure, să distrugă și să îngroape tot și mai ales pentru că au fost „aleși” din exterior, nicidecum de votul vostru. De ce? Ca să „salveze” Ucraina! Suveranitatea Ucrainei! A Romăniei, cănd?

A fost despre boala sau despre BigPharma? A fost despre sănătate sau despre înțepat? A fost despre libertate sau despre dictatura? A fost despre fricoși, imbecili sau despre „teroriștii” și „conspiraționiștii” care au pus întrebări? A fost despre cum au ei grijă de voi cu teroarea gaborilor sau despre cum să deveniți sclavii lor? A fost despre un ser care trebuia ținut la -80 grd, sau despre serul care poate să stea în frigider lângă brânză, cât vrei tu să-l ții?!
A fost despre ce zicea politicul, sau este despre ce zic psihopații cu reducerea populației? A fost despre instaurarea unei dictaturi mondiale, sau este despre eșecul ei? Războiul certifică asta.
A fost despre terorismul medical mondial impus de OMS și multe grupuri de interese, sau a fost despre cum să vă distrugă psihic și fizic? Pe voi și întreaga țară!

Între 227 de decese și aproape 30000 de morți, trecuți obligatoriu de virusul prostituat, este o mare diferență!

Cine plătește crimele, minciuna, abuzurile, terorismul de stat asupra țării? Cine a mințit? Cei care au fost numiți conspiraționiști sau cei din autoritățile statului? Starletele tv, ce se vroiau specialiști și mințeau cu nerușinare de dimineața până seara, sau cei care au trecut prin experiență iadului din lagărele „salvatorilor”? Cine plătește? Nimeni, binențeles!

A fost despre boală sau despre politică, dacă tu spui în timp de trei zile pe tot globul că pandemia s-a stins?! Și a început un război! Fix la timp!

A fost despre pandemie sau plandemonie? A fost despre pregătirea războiului pentru a lăsa loc Omului Nou?

Politic corect a fost despre imbecili, fricoși, fără coloană vertebrala care sunt în stare să-și omoare și pruncii, doar, doar ei vor trăi! Hai, cu doza patru! E bine!

Nu a fost nimic din toate astea! A fost doar despre voi! Ăștia de sub pat, care ați fost un experiment ratat! Doar că ei, ăia cu PlanDemonia știu acum câți iobagi au! Pe voi se vor face multă vreme de aici înainte experimente medicale! De frică să nu muriți! Să nu vă pierdeți viața!
Doar că nu ați înțeles că nu poți să pierzi ceea ce nu ai! Nu ați fost liberi niciodată. Nu ați avut curaj să trăiți niciodată! Drept dovadă vi se livrează un singur vinovat pentru doi ani de iad! Ei, niciodată!

E prea târziu să înțelegeți și acceptați adevărul. Adevărul este unul și nu poate fi îngropat! De nimeni, niciodată! Acum e despre război! Al cui război, pentru care motiv război? Al Occidentului „evoluat” și „liber” împotriva unui Dictator! Adică, Dictatorii între ei! Pentru bani, putere si control! Al cui control? Al vostru!
Marii pierzători! Dar e mult prea devreme să înțelegeți!
Cănd o să vă treziți o să fiți doar un număr! Dar ce contează?
Voi „salvați” pe oricine, mai puțin pe voi!

Zoe Dantes, preluare de pe ActiveNews

ANUNȚ: ACTIVENEWS PUBLICĂ VINERI 20 MAI LISTELE CU SUMELE PRIMITE DE TOATE PUBLICAȚIILE MITUITE DE STAT

3 gânduri despre „Zoe Dantes: Rechizitoriu privind criminalii care au ucis români în plandemie (titlul îmi aparţine, mi-l asum)”

 1. Oamenii singuri își zidesc propriul iad
  Sfântul Cuvios Sofronie Saharov de la Essex

  Mândria este întunecatul hău cel fără de fund în care s-a afundat omul în căderea lui. Înclinând spre ea de bunăvoie, el a orbit duhovnicește și s-a făcut neputincios a-i recunoaște prezența în mișcările inimii și minții.

  Numai Lumina cea nefăcută, prin pogorârea sa peste noi, din credința în Dumnezeirea lui Iisus Hristos, face cu putință a zări esența metafizică a mândriei. Harul Duhului Sfânt luminează inima omului, iar el descoperă înlăuntrul său prezența unei tumori maligne care îi aduce moartea.

  Celui ce a trăit experiența iubirii Dumnezeiești, în chip firesc, îi este îngrețoșător mirosul specific, otrăvitor, cu care este îmbibată patima mândriei. Despărțindu-l de Dumnezeu, mândria face ca omul să se închidă în propriul cerc. Cel mândru, oricât de dăruit ar fi din punct de vedere intelectual, pururea și pentru totdeauna va petrece în afara iubirii atot-îmbrățișătoare a lui Hristos.

  Îmbătat în Rai de îndulcirea otrăvii autoîndumnezeirii luciferice, omul a înnebunit și s-a făcut prizonierul iadului. Întors întru sine însuși ca și către un centru, el mai curând sau mai târziu se va izbi de chinuitoare pustietate: cea dintru carea fusese chemat de către Făcătorul în această viață.

  Întorcându-se în afara sa, spre a afla compensație în lumea înconjurătoare, el se face jertfa a toată pervertirea, devine capabil de orice nelegiuire. Nenumărate sânt formele în care se ivește mândria, dar ele toate scâlciază chipul lui Dumnezeu în om. În afara lui Hristos, fără Hristos, tragismul istoriei pământești a omenirii este de nerezolvat. Atmosfera pământului este îmbibată de mirosul sângelui. Zilnic lumea întreagă se hrănește cu vești despre ucideri sau despre chinurile celor biruiți în ciocniri fratricide. Întunecați nouri ai urii ascund de la privirile noastre Lumina cerească. Oamenii singuri își zidesc propriul iad.

  Nu fără schimbarea noastră totală, prin pocăință, va veni izbăvirea lumii: ,,izbăvire” din cel mai groaznic dintre toate blestemele – războiul. Smeritului purtător al iubirii îi este mai de dorit a fi omorât, decât a omorî.

  Vom vedea pe Dumnezeu precum este – Arhim. Sofronie Saharov – Editura Sofia 2005, pag. 37-38

  Apreciază

 2. Cine ameninţă viaţa românilor în acest moment?
  Maria Diana Popescu 15 Mai 2022

  Sărmană Românie, ce vremuri ale jugului ai apucat! Cînd inflaţia are deja două cifre, guvernatorul Isărescu, unealta de la Bucureşti a vicontelui Etienne D. Bilderberg, sugerează românilor să bea ceai de tei. „Trilateralul” doctor în ştiinţe economice, Academician Mugur Isărescu, un pic mai „academician” decît Elena Ceauşescu, este abonat la cîrma banilor naţionali de mai mulţi ani decît a condus Ţara patriotul Nicolae Ceauşescu! Nu mai e un secret colaborarea lui Isărescu cu Securitatea, sub numele de cod „Manole”! Cum altfel ar fi suit după lovitura de stat pe fotoliul de şef al BNR! Cooptat, mai apoi, în alte structuri de forţă financiară mondială („The Council on Foreign Relations” – CFR), Isărescu a fost dresat să ţină economia românească sub preşul de la uşa cramei sale. A făcut din BNR hîrtia de şters geamurile celor peste 40 de bănci străine din România. Isărescu a considerat B.N.R. podgorie proprie, nu instituţie a statului în slujba cetăţeanului.
  Abia după trei decenii CNSAS a stabilit calitatea lui Isărescu, alias, „Manole”, de colaborator al fostei Securităţi, după modelul Băsescu-Petrov. Se atinge cineva de Isărescu? Nu! Fraţii de „arme” se ajută la nevoie! Mare-i grădina trădătorilor şi tot mai mulţi mişei zburdă în ea, bazîndu-se pe un sistem de protecţie „maestro”.

  În categoria veştilor nefaste din care ies aburi calzi, cei şaizeci de tineri morţi în timp ce se distrau într-un subsol colectiv, cunoscut pentru muzica satanică şi droguri, Dumnezeu să-i ierte, au fost răzbunaţi de justiţia română. Fiecare urmaş va primi despăgubiri între 150.000-250.000 de euro. Mai puţin vinovaţii de tragedie au fost încătuşaţi. Adevăraţii vinovaţi ai crimelor, plasatorii gazului incendiator sînt liberi. Serviciile au sub cheie povestea răsturnării prin incendiere colectivă a unui ministru incomod, dar cum rămîne cu zecile de morţi arşi în serie în spitalele României?

  Alt caz întrebător este medicul Oprescu. Nu ştim cîtă mită a luat, dacă a spălat sau nu bani, dacă a făcut sau nu abuz în serviciu sau a făcut parte dintr-un grup infracţional, însă pe pagina urmăriţilor internaţionali se află şi numele său, de care ar fi trebuit legate multele edificii bucureştene construite în vremea primăririi sale. A amesteca infractorii de drept comun cu oamenii care au pus umărul la zidirea şi sănătatea societăţii e deliciul justiţiei, păstrat de la decapanta Koveşi (cazul celebrului chirurg Mircea Beurean).

  Cum rămîne, aşadar, cu miile de morţi şi cu cei arşi de vii din spitalele Covid? Pe urmaşii lor îi despăgubeşte, cumva, Ministerul Sănătăţii, Iohannis, Arafat, Velea, Orban, Tătaru sau OMS? Nicio cătuşă şi atîţia români arşi în spitale, în mandatul preşedintelui trădător! Toţi politicienii şi preşedinţii ultimelor trei decenii sînt variaţii pe aceeaşi temă ai marilor trădători din istorie! Slugi obediente ale străinilor, care au finanţat lovitura de stat anti-românească din 1989: SUA, URSS, Ungaria, Germania, Anglia, Franţa, Olanda, Austria, cu participarea iugoslavilor, care au plătit răul făcut României cu miile de victime ale avioanelor NATO, cu cetele de refugiaţi sărmani neajutaţi de nimeni.

  În acest moment viaţa românilor e ameninţată de Preşedinte, de Guvern, UE, NATO şi, în special, de SUA! Orice tratat sau parteneriat cu SUA, la un moment dat, se va transforma într-o declaraţie de război. Ei n-au sentimente! Ştiu doar mirosul dolarului, prafului de puşcă şi cărţilor de joc. Peste tot în lume au pocnit armele şi uneltele de moarte ale „pacifiştilor” americani. Românii n-au ce căuta într-un război provocat de interese străine, lipsite de diplomaţie, strategie şi evaluare a riscurilor asupra Europei. Americanii şi-au dus întotdeauna războaiele departe de casă! Cînd vorbim despre războaiele moderne, toate, absolut toate au fost startate de SUA.

  Războiul din Ucraina e un joc sîngeros al golanilor care conduc SUA şi lumea, miza fiind petrolul, gazele şi depopularea. Statele care deţin astfel de resurse şi nu au o putere militară pentru a le păzi, vor avea o problemă cu americanii (cazul României, deposedată de unele bogăţii naturale). Propaganda făcută de presă plătită, cum că SUA ar fi tătucul cumsecade al omenirii, este un banc expirat. În acest moment al istoriei, Putin apără interesele propriului popor, fapt de care conducătorii noştri sînt străini. Avem din ce în ce mai mulţi creduli, a căror informare depinde exclusiv de televiziunile manipulatoare! Ei sînt gata să se ia de gît cu tine şi să jure că o ştire măsluită, văzută la televizor, este adevărată. Nu cercetează mai multe surse de informare. Ei sînt mulţi, cum spuneam, şi au drept de vot! De aceea avem la putere adunături politice de trădători.

  De pe malul istoriei pe care ne aflăm, conducătorii naţiunii române se văd ca nişte ticăloşi de vocaţie şi mă întreb, cum reuşeşte un ticălos să locuiască cu imaginea lui diformă? Gîndul acesta mă duce la „mirifica” puterea mondială de care şi-au agăţat complicitatea armate de teoreticieni şi practicieni, dispuşi să ajusteze numeric planeta. Trăim o libertate iluzorie, o zbatere într-o cuşcă a supravieţuirii, pe zi ce trece, cu fiecare nouă lege, devenind tot mai mică, cu tot mai multe lacăte! Acesta este ţelul final al Noii Ordini Mondiale: o dictatura militară de tip fascist, cu sclavi cipuiţi, fără niciun drept.

  Mondialiştii vin cu planurile, guvernanţii noştri, cîinii noştri de pază, poliţaii noştri de opresiune şi control, arafaţii noştri, cîţii, ciolacii, wernerii şi ciuca ororilor, orbiţi de favorurile de moment de care beneficiază, le pun în aplicare. Pe aceştia şi acoliţii lor nu-i afectează vaccinurile, alimentaţia chimizată şi modificată genetic, îngrădirea drepturilor, sărăcia sau povara vieţii!
  Îmi doresc un preşedinte care să lupte pentru ţara sa! Îmi doresc vremuri în care presa să fie corectă şi echidistantă! Îmi doresc ca toţi lingăii poliţaiului mondial să-şi dea jos măştile de serviciu şi să redevină români! Îmi doresc vremuri în care libertatea de exprimare a adevărului să fie respectată, nu anihilată de slugoii puterii mondiale.

  Apreciază

 3. Nu poţi umbri lumea cu mândria ta!
  Sfântul Nicolae Velimirovici

  Nu poţi râde mai mult decât trebuie, nici să plângi mai mult decât trebuie. Cu surâsul însă poţi lumina atât faţa ta, ca şi pe a vecinilor tăi, cât doreşti.
  Nu poţi huli împotriva lumii şi împotriva lui Dumnezeu cât doreşti tu, cu toate că ţie îţi pare astfel, ci numai până când se umple măsura.
  Iar când se umple măsura, te vei întâlni cu răzbunătorul, trimis de soartă, nici tu nu ştii cum, dar nici el nu ştie pentru ce. Nu poţi umbri lumea cu mândria ta, atât cât doreşti tu – deşi crezi că se poate ci numai până când se umple măsura. Pârâul sălbatic de munte nu poate umple văile cu apă şi nămol cât vrea el; ci numai atât cât îi vine apă din munte, însă din clipa în care muntele nu-i mai trimite apă, el este silit să se retragă ca un hoţ în peşteră, şi, în neputinţa sa, dă naştere unui belşug de buruieni, răsărite din nămolul său propriu.
  Ceea ce este permis îţi este îngăduit să faci; acest lucru trebuie să-l ştii.
  Ceea ce nu este permis nu-ţi este îngăduit să faci; acest lucru trebuie să-l cunoşti şi mai bine. Să n-o păţeşti ca pârâul care, din cauza umflării sale, nu se vede decât el, iar mai pe urmă nu se văd decât noroiul şi buruienile sale.

  Sfântul Nicolae Velimirovici, Învățături despre bine și rău, Editura Sophia, București, 2006, pp. 44-45

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: