Până când, nebunilor, veţi iubi nebunia?

Întrebarea, retorică desigur, a fost formulată de înţeleleptul Solomon şi rămâne valabilă până-n zilele noastre şi până la sfârşitul veacului acestuia. Pentru că nebunii sunt deosebit de activ, la fel ca proştii, ca imbecilii, şi izvodesc iară şi iară faţete ale nebuniei, le promovează, crezându-se inteligenţi şi având pretenţia ca alţii să le împărtăşească nebunia, pe care o doresc omologată şi instituţionalizată.

1.În documentele acestei alcătuiri antihristice, care e ue, găsim scris, negru pe alb, că bărbaţii au capacitatea de purta sarcină şi a naşte! Când faci asemenea afirmaţie aberantă, împotriva legilor Dumnezeieştii, a firii şi a bunului simţ, te descalifici ireversibil ca persoană sau ca instituţie, indiferent cum te-ai numi.

2. Citeam un articol pe ActiveNews în care ni se spune că un britanic, Leslie Sinclair, de 66 de ani, s-a prezentat la un centru de recoltare pentru a dona sânge. I s-a cerut să completeze un formular prin care trebuia să specifice dacă este gravid, sau dacă a purtat sarcină în ultimele şase luni. Ce dobitoci!!! Omul a refuzat să intre în acest joc satanic, fapt pentru care a fost respins şi donaţia n-a mai avut loc.

3.Avem şi noi nebunii noştri. Unul ar fi Claudiu Manda de la usr. Ce zice individul acesta? ,,Şi dacă-ţi moare copilul, tu nu trebuie să plângi. Nu este nicio diferenţă între un copil şi un laptop. Pentru că amândouă sunt nişte automate. Laptopul îţi  face nişte chestii automate, copilul îţi face… nu este absolut nimic diferit între acel copil şi laptop, decât atomii. Şi-atunci, dacă-ţi moare copilul respectiv, ce faci când ţi se strică laptop-ul? Îţi cumperi altul, dar nu te-apuci să plângi. Îţi moare copilul, trebuie să spui aşa: măi nevastă, ce facem?’’ ,,N-are nimica, mă bărbate, facem altul’’.

Nu te-ar fi făcut mă-ta, idiotule.

Presbiter Ioviţa Vasile

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: